נראה כי הסאגה בסין סביב הסימן המסחרי iPad הגיעה לסיומה. AP מדווחים היום כי אפל תשלם סכום של 60 מיליון דולר לחברת Proview Technology עבור שימוש בשם הטאבלט בסין, זאת לאחר שהאחרונה תבעה אותה בשלהי 2011 על שימוש בסימן המסחרי, בסכום של 1.5 מיליארד דולר.
עוד ב-GSM:
בית המשפט הסיני אישר את התביעה של Proview ואסר על אפל להשתמש בסימן המסחרי הכל כך מוכר, אך כאמור הדיווח האחרון מציין כי שני הצדדים הגיעו להסדר. עורך הדין של Proview אמר ל-AP כי החברה קיוותה להוציא לא פחות מ-400 מיליון דולר מאפל, אבל התוצאה "מקובלת על שני הצדדים".
בית המשפט הסיני מסר הצהרה בה כתב כי "יישוב המחלוקות סביב ה-iPad הסתיים. אפל העבירה 60 מיליון דולר לחשבון בית המשפט העליון, כפי שסוכם במכתב הגישור". כעת, כשהמכשול העיקרי של אפל הוסר, תוכל החברה לשחרר את האייפד החדש בשוק השני בגודלו בעולם.