האמת? התגעגענו. כבר שנים שאגילרה משחקת אותה אמנם בקולנוע ובטלוויזיה בתפקידים שונים ולא רעים, אבל המון זמן כבר לא שמענו שיר אגילרי חדש, כזה שמגיע מאיפה שהגברת הזאת מוציאה את הקול המדהים שיש לה. כן, אני זוכר שהיא הוציאה ב-2010 את הקשקוש הזה "ביוניק", אני מתכוון התגעגענו למשהו אחר, אמיתי, נו... מוצלח.
אגילרה בשיר המדהים "You Lost Me". חוזרת לעניינים
עוד לפני סוף הקיץ ייצאו לאור סנוניות ראשונות משיתוף הפעולה של אגילרה עם מפיק הפופ השבדי האגדי מקס מרטין. הכיוון: קצת יותר קייטי פרי, קצת פחות ליידי גאגא, ואם השבדי ישכיל, הוא גם יתן לה לעשות מה שהיא יודעת כאמור הכי טוב שיש, לשיר על אמת, בלי אפקטים מי יודע מה.
וכמעט במקביל, שותפתה של אגילרה לסרט המופת "בורלסק", הזמרת שר, גם כן לא מפסיקה לעבוד. בשבוע שעבר סיפרנו לכם שהיא הודיעה על הפקת מחזמר שיבוסס על סיפור חייה, והשבוע היא חושפת שגם אלבום חדש שלה בדרך. ציוץ של שר בטוויטר גם לימד אותנו שכנראה שיש למה לחכות, שכן אחד השירים באלבום יהיה דואט עם ליידי גאגא.
Pet Shop Boys - Winner
אבל הסינגל השני, "Winner" שיצא השבוע, כבר נשמע אחרת. אמנם לא מדובר ב"New York City Boy" או ב"Soddom and Gomorrah Show", אבל עדיין, בסאונד פט שופי מהזן המשובח ביותר שיש (כולל מודולציה ואפילו אקפלה בשניותיו האחרונות של הקטע!). בהחלט יש למה לצפות, אם כן, עוד יותר - לאחר הסינגל השני.
קייטי והזיקוקים. אז זה לא מגיע משם?
במהלך הסרט קייטי מספרת שבקליפ לשיר "Firework", הזיקוקים הנראים על המסך יוצאים מהבטן שלה, ולא ממקום אחר. "מי שחושב שהזיקוקים יוצאים ממקום קצת יותר גבוה הוא סוטה", היא אמרה. מה את אומרת.
זו, כנראה, התגובה המאוחרת מדי שלה לזכייתהה בפרס החזייה הטובה ביותר בטקס "תרד הזהב" שלנו בשנה שעברה. מה גם שפופאיי ממש לא סוטה. שתסתכל בעצמה שוב פעם על הקליפ.
Don't U Want Me. שלושים שנות הצלחה ואף יותר
זה קרה ב-3 ביולי 1982, כאשר "Don’t U Want Me", הלהיט הגדול של הלהקה הגיע למקום הראשון במצעד הבילבורד בארצות הברית. הזדמנות נפלאה גם עבורנו ועבורכם ללחוץ על כפתור ה-Play ולהיזכר בלהיט הענק הזה. שבת שלום.