סנגורו של התוקף, עו"ד גבריאל טרונישוילי, הביע סיפוק מגזר הדין ואמר ל-ynet: "בית המשפט לקח בחשבון את כל השיקולים הרלוונטיים לפני שגזר את העונש. אנחנו מקווים שמקרים שכאלה לא יחזרו על עצמם ושהנאשם יוכל לשקם את חייו".
כתבות נוספות בערוץ החדשות של ynet:
האירוע התרחש בשעה 3:00 לפנות בבוקר בבית ההורים. הבן, שהיה בגילופין באותה שעה, שמע מוזיקה בעוצמה גבוהה והעיר את אביו משנתו. כשזה ניגש לחדרו וביקש ממנו להנמיך, זינק עליו הבן, היכה אותו באמצעות חפץ, הפיל אותו על הרצפה והחל לבעוט בו.
על פי כתב האישום, מסכת האלימות נמשכה כשעה לעיני האם המבועתת. חרף צעקותיה, לקח הבן אגרטל וניפץ אותו על ראשו של האב. לאחר מכן ניגש למטבח, לקח משם סירים ומחבת וחבט בעזרתם בראשו של אביו. עוד נטען כי במהלך המכות צעק הבן לאביו: "מה, אתה עוד לא מת? איזה ראש יש לך? תמות, תמות!".
התביעה טענה כי המחבת התעקם מעוצמת המכות, וכי בהמשך לקח הבן מלח, סוכר, קפה ושמן ושפך אותם על פצעי אביו. כתוצאה מהמכות נגרמו לאב שברים בצלעות והוא נזקק ל-12 תפרים בראשו. בעת המעצר אמר הבן לשוטרים בהתייחס לאביו: "הוא יותר גרוע מסטלין, חבל שלא עשיתי לו גרוע יותר".