החוד משתפר. יממה לפני יציאתה של בני סכנין למחנה האימונים בבולגריה, סוכמה סופית העברתו של קשר הפועל ת"א מחמוד עאבס לקבוצה.
בסכנין רואים בהצטרפותו של עאבס חיזוק משמעותי לחלק הקדמי, ומאמינים שהוא ישדרג משמעותית את ההתקפה, בעקבות עזיבתו של מהראן ראדי שהותיר חלל גדול.
חגיגת לונדון 2012 ב-ynet ספורט:
מאמן הקבוצה, שלומי דורה, ממשיך במאמציו לחזק את הקבוצה בחלוץ זר איכותי, וממתין לתשובות ממספר סוכנים לגבי מועמדים. דורה אמר ל-ynet ספורט: "אנחנו צריכים לעבוד חזק מאוד על חיזוק החלק הקדמי, אם נדע למצוא את החלוץ המתאים - נהיה קבוצה טובה יותר מבעונה החולפת".
מה עוד חדש ב-ynet ספורט?
דורה ימשיך לבחון את הזרים שמתאמנים עם הקבוצה, ולא ימהר לקבל החלטות. במהלך מחנה האימונים בן העשרה ימים תשתתף סכנין בטורניר שיכלול שלושה משחקי אימון ובנוסף תקיים הקבוצה משחק נוסף שלא קשור לטורניר.