מבוכה לסרטי יונייטד קינג: רק תשעה ימים חלפו מאז ההכרזה על הפרמיירה החגיגית של "בלתי נשכחים 2", בנוכחותם של סילבסטר סטאלון ושאר כוכבי הסרט - וכבר מגיע הביטול. במכתב שהגיע מחברת ההפקה של הסרט, נמסרה ההודעה על ביטול הביקור בעקבות מות בנו של סטאלון לפני כחודש.
סילבסטר סטאלון, ברוס וויליס, ז'אן קלוד ואן דאם, ג'ייסון סטתהם ודולף לונדגרן אמורים היו להגיע ארצה ב-8 באוגוסט. אך במכתב ממפיקי הסרט נכתב כי "בשל האירועים, נצטרך לבטל את הגעתו של סטאלון וגם של שאר המשתתפים, בגלל לוחות זמנים. אני מתנצלים ונעשה מאמצים כדי להביא את השחקנים לישראל במועד מאוחר יותר".
ביקורם של חמשת הכוכבים אמור היה להימשך יממה ולכלול פרמיירה נוצצת במיוחד. יש לציין כי ההודעה על הפרמיירה החגיגית התעכבה בגלל מות בנו של סטאלון, שהתרחש עוד קודם לכן, ולבסוף כשיצאה צוין כי סטאלון אישר סופית את הגעתו למרות הטרגדיה. בנוסף, על-פי הדיווחים האחרונים ברשת, סטאלון הכריז באחרונה כי בכוונתו להגיע בקרוב לפרמיירה החגיגית בברלין, ב-7 באוגוסט - למרות האירועים. כמה ימים לאחר מכן, צפויים כמה מכוכבי הסרט שחלקם היו אמורים להגיע אלינו להשתתף בהקרנת הבכורה של הסרט בלונדון.