טורניר כדורסל הנשים נפתח: קאמבק ענק לרוסיה

ריצת 3:18 בשש הדקות האחרונות סידרה לאלופת אירופה ניצחון 53:58 לא פשוט על קנדה. סין הפתיעה את צ'כיה

רענן וייס פורסם: 28.07.12, 15:13

נבחרת רוסיה היא אחת המועמדות הראשיות לזכייה במדלייה בטורניר כדורסל הנשים בלונדון. היום (ש'), שש דקות לסיום משחקה הראשון באליפות מול קנדה, היא נראתה בדרך להפסד מביך, כשפיגרה 50:40 מול הנבחרת שהעפילה דרך טורניר ההזדמנות האחרונה.

 

 

חגיגת תקצירי לונדון 2012:

 

מה שכן, אופי יש לרוסיות (אלופות אירופה המכהנות), שרצו 3:18 עד לסיום ורשמו ניצחון ראשון בבית ב', 53:58 לא פשוט בכלל. בקי האמון, אמריקנית שהתאזרחה ברוסיה וכובת סן אנטוניו סילברסטארס מה-WNBA, הצטיינה עם 14 נקודות, כולל נקודות בדקות הקלאץ'.

 

צילום: AFP
פיליפאייטיס הקנדית מסתירה לארטשינה את זווית הראייה (צילום: AFP)

 

צילום: Gettyimages
מיאו וסונג חוגגות מיני-הפתעה בפתיחת הטורניר (צילום: Gettyimages)

 

חגיגה אולימפית ב-ynet ספורט:

 

בכלל, רוסיה פיגרה 17:15 בסיום הרבע הראשון, 30:24 בהפסקה ו-43:37, עשר דקות לבאזר. ברבע האחרון, אגב, רצה רוסיה 10:21 מול הקנדיות
המאוכזבות. אלנה דנילוצ'קינה הוסיפה 10 נקודות למנצחות, קתי סמית' בלטה אצל המפסידות עם 20 נקודות.

 

מיני-הפתעה נרשמה בפתיחת בית א' כשסין גברה 57:66 על צ'כיה, סגנית אלופת העולם האחרונה. הסיניות שלטו מן הפתיחה ולא פחות מארבע שחקניות סגל קלעו בדאבל-פיגרס. בראש הרשימה עמדה, כצפוי, מה זנגיו עם 16 נקודות, לי מיאו הוסיפה 12, אווה ויטקובה סיימה עם 14 לצ'כיות.

 

מי לדעתכם יחזור לישראל עם מדליה? הצביעו בעמוד הפייסבוק של ynet