פרוייקט פתיחת עונת הכדורגל ב-ynet ספורט:
מקורות בוועדה המארגנת של המשחקים סיפרו: "הוקינג מעולם לא נתן למוגבלות שלו לעצור את עצמו. זאת בכדי להגשים את החלומות שלו. זה מרגיש נכון שהוא יהיה חלק מחגיגות טקס הפתיחה".
אותו גרם הוסיף: "הוא אחד מהמוחות הגדולים ביותר שבריטניה ייצרה מעולם. המארגנים נרגשים שהוא נכלל בטקס הפתיחה של האולימפיאדה".
הוקינג, אגב, חיבר את הספר "קיצור תולדות הזמן" שנמכר ביותר מ-10 מיליון עותקים. הוא נחשב לאחד המדענים החשובים בתחום הפיסיקה והגה תיאוריות הקשורות למפץ הגדול.
עוד לפני שהחלה, אולימפיאדת הנכים בלונדון כבר הוכתרה למוצלחת ביותר עד כה. לא פחות מ-2.2 מיליון כרטיסים נמכרו. לטקס הפתיחה, שייערך ביום רביעי הבא, אזלו כל הכרטיסים.
אתמול הודלקה הלהבה הפראלימפית וחבורה של 580 רצים נכים יצאה במסע לפידים לכיוון האצטדיון האולימפי. מהוועדה המארגנת של המשחקים נמסר כי "טקס הפתיחה הולך להיות אירוע פנטסטי, אבל אנחנו לא רוצים לקלקל את ההפתעה".