הצעות נישואים באופנה? רק אצל אור גרוסמן

האם האירוסים של אור גרוסמן משפיעים על הפרזנטור שלצידה עוז זהבי? הוא דווקא מעדיף להתמקד בקיקבוקסינג. ומי שבעניין שלו, כדאי שגם אחרי שבועיים תעניין אותו. אז מי הבא בתור - דודי בלסר או רוסלנה?

קרן נתנזון פורסם: 02.09.12, 22:32

 

 

 

כשבחוץ אפשר להרגיש בקטנה את ההקלה בעומס החום, בגני התערוכה בתל אביב השיקה היום (א') חברת רנואר את קולקציית סתיו חורף 2013, וקירבה עוד קצת את אווירת הסתיו. על המסלול הציגו הפרזנטורים אור גרוסמן המאורסת הטרייה ועוז זהבי הרווק המבוקש, את הקולקציה והטרנדים הצפויים לעלות על המדפים בקרוב.

 

צילום: אלירן אביטל
יפה שלי, נשמה שלי. עוז זהבי ואור גרוסמן (צילום: אלירן אביטל)

 

עוד התייצבו: ענת הראל שזכתה לעידוד תומך מצידו של זהבי, כוכבות הסדרה "אלנבי" רומי אבולעפיה וג'וליה לוי בוקן, אפרת גוש, סנדי בר שפגשה את הקולגה מהעבר דודי בלסר, אריק ברמן, יואב שוורד ומיכל שפירא, יובל כספין שהוריד לאחרונה ממשקלו והתחטב להפליא, רועי לולו, אווה לימסוב נטולת סקאזי, רוסלנה רודינה ששבה מביקור באוקראינה כולל עליה לקברו של רבי נחמן מאומן - לשם יגיע גם בנזוגה אייל גולן, השפים ישראל אהרוני ועומר מילר, ג'ייסון דנינו הולט עם שפם בלונדיני חדש, יעל גרבלס, שי לי שינדלר ורוני דלומי.

 

אז איך מתקדמות הכנות החתונה של גרוסמן? איך זהבי מציין את השנה האחרונה לפני שהוא משנה קידומת ל-30? ומה הסלבס מתכננים לחגים ולשנה הקרובה? התשובות בוידאו.

 

צילום: אלירן אביטל
עוד תפקיד בדרך? רומי אבולעפיה (צילום: אלירן אביטל)

 

צילום: אלירן אביטל
איחולי אהבה. סנדי בר ודודי בלסר (צילום: אלירן אביטל)

 

 

 

(צילומים: אלירן אביטל)