נטע ריבקין לא תשתתף באליפות ישראל

המתעמלת האמנותית שייצגה אותנו בכבוד במשחקים האולימפיים בלונדון תחמיץ את התחרות (שתיפתח בשבת) עקב כניסתה להסגר של חצי שנה

אורן אהרוני פורסם: 10.09.12, 13:51

אחת הספורטאיות שהביאה לנו הרבה נחת במשחקים האולימפיים היא נטע ריבקין, שסיימה את תחרות ההתעמלות האמנותית במקום השביעי והמכובד. אולם עכשיו, חודש אחרי ההישג הגדול, מתברר שהיא לא תוכל לקחת חלק אפילו באליפות ישראל.

 

אל תחמיצו את התקצירים ב-ynet ספורט:

    

אחרי שנתיים בהן תואר אלופת ישראל בהתעמלות אמנותית היה שייך לריבקין, השנה התואר ינחת בידיה של מתעמלת אחרת. הסיבה לכך היא הסגר של חצי שנה (שהחל בתחילת החודש) אליו נכנסה ריבקין, על מנת לקבל את כרטיס הספורטאית לידה. כל זאת התרחש לאחר החלטת שופט, בעקבות מאבקים שניהלה אגודתה המקורית - מקפ"ת בפ"ת עם מכבי תל אביב, לשם רצתה ריבקין לעבור.

 

צילום: אורן אהרוני
נטע ריבקין. ההפסד כולו שלנו (צילום: אורן אהרוני)

 

דבר זה ימנע ממנה את ההשתתפות באליפות ישראל (התחרות היחידה
בארץ אותה תחמיץ ריבקין מסיבה זו), בהתעמלות אמנותית יחידות אשר תתקיים בשבת הקרובה החל מ-12:00 באולם הרב-ספורט שבהדר יוסף.

 

חסרונה של ריבקין, שכבר הודיעה על רצונה לייצג את ישראל גם במשחקים האולימפיים בריו 2016, תעניק לצופים הזדמנות מצוינת לחזות במתעמלות בכירות נוספות, ביניהן נשות הנבחרת הקבוצתית (למעט פולינה זקלוז'ני).

 

עוד ב-ynet ספורט:

  

מורן בוזובסקי, ויקטוריה קושל, נועה פלאצ'י, מרינה שולץ ואליאורה ז'ולקובסקי תשתתפנה בתחרות, ולצדן המתעמלות הצעירות המצטיינות ויקטוריה פילנובסקי - סגנית אלופת ישראל 2011 בקרב-רב ובכל אחד מהמכשירים, ומדליסטית הארד בקרב-רב מ-2011 - גרייס נעמה שזכתה במדליית הארד אשתקד גם בתרגילי הכדור, האלות והסרט.