ממשיך את ההצלחה. הטניסאי אמיר וינטרוב ניצח הבוקר (ה') את קורל בק הסלובקי, בתוצאה 3:6, 3:6 בטורניר הצ'לנג'ר הגדול בטשקנט (המחלק סך פרסים של 125 אלף דולרים), ועלה לרבע הגמר.
ים שערים בעמודי התקצירים של ynet ספורט:
וינטרוב המדורג 214 בעולם, פגש לראשונה בקריירה את יריבו בן ה-30 שנמצא 86 מקומות מעל הישראלי בדירוג העולמי ושמיני בטורניר, אך על פי מהלך המשחק לא נראה הפער הזה בא לידי ביטוי.
במהלך המערכה הראשונה, למרות שכמעט בכל הפרמטרים היה שוויון מוחלט (65 אחוז בהגשה הראשונה ו-77 אחוז זכייה בהם), הייתה ידו של ויינטרוב על העליונה עם 3:6. בשנייה, הישראלי שבר כבר במשחקון השלישי ופעם נוספת בתשיעי וגם כאן הסתיים בתוצאה 3:6.
אגב , בשבוע הבא יחזור וינטרוב לארץ וישתתף בטורניר בינלאומי, "GALIL OPEN", שיתקיים לראשונה במרכז לטניס בישראל שבעכו, שבו ייקחו חלק טניסאים וטניסאיות מ-30 מדינות מרחבי העולם.
יותר מאוחר עלה לשחק גם הטניסאי הבכיר של ישראל דודי סלע (106 בעולם ו-3 בטורניר), למפגש נגד הרוסי איגור קוניצין (149), אותו סלע ניצח כבר פעמיים בקריירה והיום הגיע הניצחון השלישי עם 6:4, 6:7(2), 4:6..