ימים ספורים לפני פתיחת העונה, קבוצות ה-NBA המשיכו במשחקי ההכנה גם בסוף השבוע. התוצאה המפתיעה ממיאמי, שם האלופה הפסידה לניו אורלינס הורנטס, 96:89.
מה פספסתם בסוף השבוע
העובדה שמדובר היה במשחק ידידות לא ממש שינתה, כשהפיזיות שלטה בהתמודדות. אנתוני דייויס עוד לא רשם משחק בודד בליגה, אבל כבר אפשר לומר שהעונה הקרובה צפויה להיות מלהיבה במיוחד עבור הרוקי הכשרוני הזה.
דייויס סיים את הלילה עם 24 נק', 11 ריב' כולל 4 בהתקפה, ופשוט היה נראה מצוין בכל חלקי המגרש. ג'רביס ואסקס מוונצואלה עם 18 נק' ו-10 אס', והרכש החדש בקיץ של ההורנטס, ראיין אנדרסון שסיים עם 17 נק', נתנו לנו נקודה למחשבה על ניו אורלינס.
במיאמי לעומת זאת היו רגעים של פאניקה כשלברון ג'יימס סובב את הקרסול, אבל חזר לשחק, קלע 19 נק', הוריד 8 ריב' וחילק 4 אס'. המצטיין בשורות ההיט היה כריס בוש עם 21 נק' ו-10 ריב', כשדוויין וייד (15) וריי אלן (13) מוסיפים קצת בחלק שלהם, אבל לא מספיק.
שתיים מהקבוצות הבולטות במזרח נפגשו לפנות בוקר. האחת נטולת הכוכב הגדול שלה (דריק רוז שצפוי להחמיץ חלקים נרחבים מהעונה), השנייה עם סגל מלא ומבטיח. זה נגמר דווקא בניצחון השוורים, הודות לחמישה שחקני חמישייה שסיימו בדאבל פיגרס, כשהמפתיע בהם הוא דווקא נייט רובינסון.
מי שבכלל היה אמור להיות מחליף לקירק היינריך (שגם הוא פצוע כרגע), קלע 21 נק' וחילק 8 אס', והמשיך את היכולת הנפלאה שלו ממשחקי קדם העונה (ממוצע של 10.8 נק'). לואל דנג הוסיף 17, כשבצד המפסיד, רוי היברט בלט עם 17 נק' ו-8 כדורים חוזרים.
שימו לב לאחת הקבוצות המפתיעות של קדם העונה, טורונטו, שעלתה הלילה למאזן 1:6 בקדם העונה. ושימו לב לאנדרה ברניאני שממשיך להיות הכוכב של המועדון עם 21 נק', ושימו לב ל-ואלינצ'יונאס הליטאי, שסיים עוד משחק מוצלח עם 15 נק' ו-7 ריב'.
יוסטון רוקטס – אורלנדו מג'יק 92:108 (13 נק' לג'רמי לין)
דטרויט פיסטונס – אטלנטה הוקס 88:104 (לו וויליאמס 17 נק')
מילווקי באקס – מינסוטה טימברווולבס 100:76 (צ'ייס בודינג'ר 20 נק')
דאלאס מאבריקס – שארלוט בובקטס 82:99 (24 נק' לשון מריון)
סן אנטוניו ספרס – וושינגטון וויזארדס 85:100 (16 נק' לפארקר ודאנקן)
פיניקס סאנס – דנבר נאגטס 72:88 (29 נק' מייקל ביזלי)