ההתאחדות לכדורגל פנתה היום (ה') למועדון הפועל ת״א והבהירה את הוראות התקנון בדבר מחירי הכרטיסים שקובעות כי המחירים לקבוצה האורחת ולקבוצה המארחת חייבים להיות זהים ולא ניתן ליצור אפליה בין קהל האוהדים.
ידיעות נוספות ב-ynet ספורט:
לאחר הפרסום ב"ידיעות אחרונות" הודיעה ההתאחדות כי פנתה להפועל ת"א והבהירה את הוראות התקנון בדבר מחירי כרטיסים שקובעות כי המחירים לקבוצה האורחת ולקבוצה המארחת חייבים להיות זהים ולא ניתן ליצור אפליה בין קהל האוהדים.
גם מכבי ת"א פנתה היום להתאחדות לכדורגל על מנת לבדוק את חוקיות המחירים שפרסמה הפועל ת"א, כאשר בקבוצה טוענים כי גם אחרי ההוזלה, המהלך שיצר אי אחידות במחירים בין שני מחנות האוהדים הוא אינו חוקי וכי האפשרות שניתנה לבעלי מנויים בהפועל לרכוש כרטיסים במחיר מוזל מפלה.
הבעלים חיים רמון החליט שבמידה ושחקני הקבוצה יזכו לפרמיות בעבור נצחונות במשחקי הליגה הקרובים בהם יהיה טוטו תמוז מורחק הוא יקבל את הפרמיות גם כן זאת לאור הימים הקשים שעוברים עליו וההזדהות של המועדון עם השחקן.