עירוני קריית שמונה ערכה הערב (ד') מסיבת עיתונאים לקראת המשחק מחר (ה' 22:00) מול ספרטה פראג במסגרת המחזור ה-4 בליגה האירופית. הצ'כים ניצחו את האלופה הישראלית במחזור הקודם בתוצאה 1:3. מאמן האלופה ברק בכר, חולם להשיג נקודה ראשונה כמאמן במשחק אירופאי, אך גם הוא יודע שהמשימה לא תהיה פשוטה.
התקצירים של ynet ספורט:
בכר אמר במסיבת העיתונאים: "הניצחון שלנו על הפועל עכו נתן לנו ביטחון. היינו אחרי תשעה משחקים ללא ניצחון. המשחק מול ספרטה פראג יכול ליצור לנו מומנטום, הוא מאוד חשוב לנו. אנחנו נעלה עם ההרכב הכי חזק כדי לנצח או לפחות להשיג תוצאה טובה נגד קבוצה חזקה. ספרטה פראג זה מועדון גדול, פאבל נדבד ופטר צ'ך יצאו משם. התחלנו שם את המשחק בצורה לא טובה ונענשנו מהר. נגיע במומנטום טוב יותר הפעם".
על התחושה לשחק מול יציעים קרחים אמר בכר: "אין ספק שאנחנו רוצים לשחק מול קהל גדול. השעה המאוחרת אולי תפגע בזה, כי המשחק שלנו ב-22:00. אבל אנחנו רגילים לשחק מול אצטדיון חצי ריק. מאז שנכנסתי לתפקיד אני מרגיש שהשחקנים רוצים להצליח. אני גורם להם להאמין שהם יכולים להגיע רחוק כמו בעונה שעברה".
הקשר רביד גזל אמר: "מה שהיה עם גילי לנדאו נגמר. ברק בכר נותן את כולו למועדון. אני מקצוען, מתי שיגידו לי לעלות לכר הדשא אני אעשה את זה ואתן הכל. אמנם לא שיחקתי הרבה בזמן האחרון, אבל אני מקווה שאשחק יותר בהמשך".