חמישים שניות לסיום הובילה הפועל ירושלים 68:60 ונראתה בדרך הבטוחה לניצחון. אז פתח גודס בהופעת היחיד הגדולה ביותר שנראתה העונה. הוא קלע שלשה מתשעה מטרים ואחרי חטיפה מהירה של רעננה, תפר שלשה שנייה ב-20 שניות. 4.5 שניות לסיום המשחק קיבל גודס את הכדור ובשניית הסיום קבע שיוויון 68:68
את ההארכה פתח גודס בנקודה העשירית שלו ברציפות. תורג'מן וטפירו בשתי שלשות השיבו את ירושלים ליתרון ארבע, 74:70. יצחקי וקנטור החטיאו מחוץ לקשת, אבל נקודות של סטאנויביץ' וצעדים של תורג'מן השאירו אותה בתמונה. דקה לסיום קלע פלג שלשה מכריעה וקבע 77:72. סולטרס החטיא שלשה ותמיר, שמונה שניות לסיום חתם את הניצחון, 83:77.
הפועל ירושלים השיגה ניצחון חשוב מאין כמוהו, במאבק על סגנות בית ב'. אולם לא פחות מכך, היווה הניצחון הראשון של יורם חרוש בליגה, הצהרת כוונות על הדרך החדשה של הקבוצה.
ירושלים שחסרה את קיבו סטיוארט ואת טוני דורסי הפצועים פתחה לא ממוקדת. רעננה ניצלה זאת כדי לעלות ליתרון 0:5, אבל פה היא נעצרה. יד חמה של ברק פלג מירושלים מחד וסדרת פעולות לא טובה של סטאנויוביץ' מאידך, הובילה לריצה ירושלמית של 9:1 וליתרון 9:6.
החגיגה הירושלמית החלה דקה לסוף הרבע. טפירו קלע שלשה וסחט עבירה. ב-45 השניות האחרונות קלע פפי תורג'מן שתי שלשות נוספות, כדי להריץ את ירושלים ליתרון 20:14 בסיום הרבע הראשון.
ברבע השני השתנה קצב המשחק והפך איטי יותר. רעננה התקשתה להוציא לפועל את ההתקפות וירושלים, שיצאה ראשונה מהקיפאון, ניצלה זאת עד תום. חמש דקות לסיום המחצית כבר עלה היתרון של ירושלים ל-11, 28:17. רעננה נראתה אנמית ועד להפסקה הצליחה לצמק את ההפרש לשמונה.
הרבע השלישי, החלש של שתי הקבוצות הסתיים בשיוויון 15:15. קני וויליאמס העלה את ירושלים ליתרון דו ספרתי 42:31, אבל רעננה הגיבה בשש נקודות מהירות, ארבע מהן מחטיפות וסיומת טובה של אורי יצחקי וצימקה ל-44:38 (26). במקביל נכנסה ירושלים לבעיית עבירות, אבל נהנתה ממשחק מצויין של עמית תמיר. בשלב הזה רעננה נראתה כמו קבוצה שלא מסוגלת למחוק פיגור, גם אם הוא של שמונה נקודות שבירות.
את הרבע האחרון פתחה ירושלים טוב יותר. סל חשוב של תמיר מריבאונד התקפה וסל של וויליאמס העלו את ירושלים ליתרון 10, 55:45. מקארתי הגיב בשלשה, אבל ככל שהשעון התקצר, ההפרש של ירושלים גדל.
ארבע דקות לסיום הצליחה רעננה להוריד את ההפרש לחמש, 59:54. שלשה של קנטור פתחה את המשחק מחדש - 59:57. פלג, בנקודה האלף שלו בקריירה השיב את היתרון לשש. פלג הוסיף אסיסט לוויליאמס וקבע 63:57. סולטרס החטיא, וויליאמס דייק בשתי קליעות נוספות, והשיב את ירושלים ליתרון שמונה. מכאן החלה ההצגה של גיא גודס.
בסיום המשחק אמר מאמן ירושלים, יורם חרוש: "שיחקנו הגנה פנטסטית, אבל יש לנו בעיית תיאום בהתקפה. חבל שעשינו את המשחק קשה, אבל אני עדיין טוען שאחרי הפגרה נהיה טובים יותר".
מאמן רעננה, שרון דרוקר סיכם: "לא הגיע לנולנצח. גיא גודס עשה כמה פעולות מדהימות, אבל אסור לחטוף שלוש שלשות בהארכה".
הירבו לקלוע לירושלים: תורג'מן ופלג 19 כל אחד, תמיר 12, וויליאמס 10.
הירבו לקלוע לרעננה: סטאנויוביץ', גודס ויצחקי 16 כל אחד.