קליפ חדש לטרנטינה: הריאליטי נמצא ברחובות

להקת הבנות הירושלמית "טרנטינה", מוציאה אלבום בכורה, מתוכו השיר "אסורים", זוכה עכשיו לקליפ שצולם דווקא באלנבי בתל אביב. "זה שיר על הפער התהומי בין המציאות הקיימת, לתוכניות הריאליטי שעל המסכים". צפו בו בבכורה

ynet פורסם: 10.01.13, 09:35

 

צפו להקת טרנטינה בקליפ ל"אסורים" (צילום ועריכה: אלק משוב)

להקת הבנות הירושלמית ״טרנטינה״, מוציאה קליפ חדש לשיר "אסורים", לקראת אלבום הבכורה "קומה א", שייצא בקרוב. הלהקה מספרת כי האלבום נרקם על ידי חבורה מוכשרת, על טהרת המין הנשי, בשיתוף פעולה בין המפיקה רונית רולנד ובין ארבע חברות ההרכב.

 

"השיר 'אסורים' נולד מתוך בהייה מיואשת בעוד גמר של איזה ריאליטי", הן אומרות, "ומתוך שוטטות ברחובות הריקים בשעה שכולם מרותקים ואולי יש לומר, אסורים בכבלי קסם למסך הטלוויזיה; ממש כמו בסצנה המדוברת מתוך סדרת המופת "מראה שחורה" שבה מדינה שלמה עוצרת את נשימתה נוכח ספקטקל טלוויזיוני שאף אחד לא רוצה להחמיץ וחושפת את הפער התהומי שנפער בין המציאות ובין הריאלטי שנשקף אלינו מבעד לתוכניות המציאות ומתוך המסכים השונים שמהדהדים לנו את חיינו, יום יום שעה שעה". צפו בקליפ בבכורה.

 

המופע הקרוב של "טרנטינה" יתקיים ב-23 בינואר באוזןבר שבתל אביב.