לידיעת אלי גוטמן ואבי לוזון. דירוג פיפ"א שהתפרסם הבוקר (ה') העניק לנבחרת ישראל בכדורגל את המקום ה-76 בדירוג העולמי, עלייה של שני מקומות לעומת הדירוג הקודם שנערך ב-2012.
ידיעות נוספות ב-ynet ספורט:
למרות השיפור בדירוג, כמובן שישראל נמצאת רחוק מהצמרת העולמית ואפילו נבחרת כמו גינאה המשוונית הצליחה לעקוף את הכחולים לבנים. "מעצמות נוספות" שעוקפות את ישראל בדירוג כוללת את קייפ ורדה שנמצאת במקום ה-70, או למשל סיירה ליאון שנמצאת במקום ה-62.
בנוגע לצמרת, אין שינוי בעשירייה הראשונה. ספרד ממשיכה להוביל את הדירוג ואחריה נמצאות: גרמניה, ארגנטינה, איטליה, קולומביה, אנגליה, פורטוגל, הולנד, רוסיה וקרואטיה.
ואיפה ברזיל אתם שואלים? הסלסאו שבגלל אירוח המונדיאל הקרוב בקיץ 2014 לא עורכים מספיק משחקים רשמיים נמצאים רק במקום ה-18 כשלפניהם במקום ה-17 נמצאת נבחרת צרפת, אבל גם נבחרות מפתיעות כמו אקוואדור שרושמת את הדירוג הגבוה בהיסטוריה שלה עם המקום ה-12. ולקראת אליפות אפריקה, הנבחרת המובילה ביבשת היא גם המועמדת הראשית לזכייה - חוף השנהב שבמקום ה-14.