עוד חדשות מהעולם:
המקרה אירע בברומלי שבלונדון לפני ארבעה ימים. השועל נכנס לתוך חדרו של התינוק בן החודש ומשך אותו מתוך עריסתו. הוא תלש אצבע מידו של התינוק וגם פצע אותו בפניו. צרחותיו של התינוק וקול חבטת הנפילה מהעריסה העירו את אמו, וכשהגיעה ראתה את היד של בנה בתוך פיו של השועל. היא בעטה בשועל עד שהאצבע של התינוק נפלה מפיו.
אמבולנס שהוזעק למקום הבהיל את האם ואת תינוקה לבית החולים, ושם הצליחו שני מנתחים פלסטיים לתפור בחזרה את האצבע ולאחות מחדש כלי דם בניתוח מסובך במיוחד שנמשך שלוש שעות. מצבו של התינוק טוב.
ככל הנראה השועל נכנס לבית דרך דלת אחורית שהייתה מקולקלת ונותרה פתוחה. דוברת של ארגון מקומי לזכויות בעלי חיים אמרה: "כלל לא סביר ששועל יתקוף ילד או מישהו בכלל. זו לא התנהגות אופיינית לשועל. שועל יתקרב לבית אם יש בו אוכל, ובדרך כלל יברח אם יש שם מישהו".
על אף ההסבר, גם לפני שנתיים וחצי אירע מקרה דומה: שועל תקף תאומות בנות תשעה חודשים באותו אזור ופצע אותן בעת שישנו בחדרן. האחת נפצעה בפניה והאחרת נפצעה בידה.
מומחים מעריכים שבאזורי מגורים בלונדון חיים עשרת אלפים שועלים ושבבריטניה כולה חיים כ-260 אלף פרטים.