האלופה בורוסיה דורטמונד הביסה 0:3 בבית את איינטרכט פרנקפורט. מרקו רויס כבש שלושער (8, 10 ו-65), כאשר השני נכבש אחרי מבצע מצוין של הבלם מאטס הומלס. ג'וליאן שיבר מדורטמונד הורחק (31) ומהעבר השני ראה גם טוקאשי אינואי צהוב שני ואדום בדקה -74.
שער של רפאל ואן דר וארט (24) העניק להמבורג ניצחון 0:1 בבית על בורוסיה מנשנגלאדבך. מיינץ ושאלקה סיימו בתיקו 2:2. האוסטרי אנדרס איבאנשיץ' (27) וזדאנק פופץ' (63) הבקיעו למארחת, מישל באסטוס (41 ו-82) הבקיע צמד לקבוצה מגלזנקירשן.
פרייבורג גברה 2:3 בחוץ על ורדר ברמן, הודות לשערים של מקס קרוסה (36), דניאל קליג'יורי (54 בפנדל) ומתיאס גינטר (71). נילס פטרסן הבקיע צמד (39 ו-64) שלא עזר לורדר ברמן. פורטונה דיסלדורף גברה 0:1 בבית על האחרונה גונטר פורת' משער של אלכס בלינגהאוזן (18). המפסידה שיחקה בעשרה שחקנים החל מהדקה ה-38, בה הורחק יוזף וארגה.
האלופה בורוסיה דורטמונד תארח את איינטרכט פרנקפורט במשחק המאוחר של הערב. ביום א': נירנברג - האנובר, הופנהיים - שטוטגרט.