ynet ספורט חוגג 50 למייקל ג'ורדן - פרויקט מיוחד:
ששון, המתחרה במשקל עד 90 ק"ג, החליט בתחילת 2009 לפרוש בעקבות אי הסכמות עם ראשי הענף בזמנו. החלטה זו מנעה ממנו להשתתף באולימפיאדת לונדון.
ששון פתח את התחרות עם ניצחונות על יריבים מסלובניה וצרפת. בסיבוב שלאחר מכן הוא הפסיד ליריב סרבי, מה ששלח אותו לבית הניחומים, שם גבר על מתחרה אוקראיני והגיע לקרב על המדליה נגד סלובני נוסף אותו ניצח באיפון.
"אחרי כל מה שהוא עבר זה הישג גדול", אמר מאמן נבחרת הגברים אורן סמדג'ה ל-ynet ספורט. "הוא עבר הרבה מאוד קשיים והיה צריך להתחיל את כל הדרך מהתחלה. תמיד ידענו שהוא כשרוני.
"בנינו לו תכנית והנה התוצאות. אני מקווה שההישג הזה יפתח לו את הדלת לקראת התחרויות הקרובות. ישנה מגמת עליה בכל הנבחרת לאחר שהיינו בתקופה קשה. נבחרת ישראל היא חזקה ומקבלת הערכה בכל העולם. נראה שמשהוא גדול יקרה בשנים הקרובות".