מאמנה החדש של הפועל ת"א, פרדי דוד, העביר היום (ג') את האימון השני שלו בוולפסון מאז שהחליף את יוסי אבוקסיס, כחלק מההכנות למשחק מול הפועל ב"ש בשבת (20:00).
עוד ב-ynet ספורט:
אחת הסוגיות היותר מעניינות היא סימן השאלה סביב השוער הראשון, כאשר קולות רבים טענו כי צריך להמשיך ולהריץ את בוריס קליימן הצעיר בשער כמחשבה לטווח ארוך, אחרי שאדל פתח בשני המשחקים האחרונים. עם זאת, מסתמן שדוד יעדיף דווקא את אדל כשוער הראשון כדי לשמור על היציבות בקבוצה.
"המטרה של פרדי היא לעשות כמה שפחות שינויים בהרכב כדי להחזיר לקבוצה את היציבות והביטחון. בגלל זה אדל צפוי להמשיך ולפתוח בשער", טענו
בצוות המקצועי של האדומים. ההחלטה הסופית לגבי זהות השוער תתקבל בסמוך למשחק.
סוגיה נוספת היא זו של טוטו תמוז, שאמנם הוחזר לאימונים על ידי פרדי דוד, אך טרם עמד לועדת משמעת. הוועדה צפויה להתקיים ככל הנראה מחר או מחרתיים, ומסתמן שבהפועל יסתפקו בקנס כספי בלבד, מה שיאפשר לתמוז לפתוח בהרכב נגד הפועל ב"ש.
תמוז התנצל היום באימון בפני חבריו על התנהגותו ואמר:"טעיתי בשיקול הדעת שלי, התנהגתי בצורה לא ראויה לשחקן הפועל ת"א". בקבוצה שיבחו
את ההתנצלות של תמוז וטענו כי הדבר מגביר את הסיכויים שעונשו בוועדת המשמעת יוקל.
בשלב הזה נראה שוואליד באדיר וסאבו פאביצ'ביץ', שסובלים מפציעות, לא יהיו כשירים לב"ש, ולכן הבלמים במשחק יהיו מור שושן ודוד רוצ'לה. גם כשירותו של החלוץ עומר דמארי, אשר סובל מבעיה בברך, עדיין מוטלת בספק.