עוד ב-ynet ספורט:
אגב, במקום השני מדורגת הבריטית בראינה שואו עם 30 נקודות שליליות, כשמעיין דוידוביץ' שלישית (37) עם מקומות 4, 4 ו-6 בשלושת שיוטי היום.
הפער הגדול מהמקום הרביעי (קרולין פיקו עם 51) יכול להבטיח לקורזיץ כבר מחר מקום, בפודים ואולי אפילו מדליה נוספת לישראל מכיוונה של דווידוביץ'. הכל, כאמור, תלוי מה היא תעשה בשיוטים הבאים בתחרות.
רק לאחרונה קורזיץ ונמרוד משיח החלו לשתף פעולה יחד באימונים, והגולש הישראלי המשיך גם הוא במומנטום החיובי. משיח סיים במקומות 6, 5 ו-3 בשיוטיו והוא מדורג במקום החמישי הכללי (29 נקודות שליליות).
משיח רחוק רק נקודה בודדת מטווח המדליות, כאשר כרגע במקום השלישי נמצא פיוטר משיקה הפולני (28). במקום הראשון עדיין מוביל את התחרות ההולנדי דוריאן ואן ריסלברג עם 15 נקודות שליליות בלבד.
מדליסט הארד מבייג'ינג, שחר צוברי, תופס את המקום השמיני הכללי, כאשר בשיוטי היום הוא סיים במקומות 11, 6 ו-19, מה שנותן לו בסך הכולל 39 נקודות, עם סיכוי אופציונאלי לעמוד על הפודיום.
יום טוב גם לרון אסולין, שאפילו ניצח את אחד השיוטים ועלה למקום ה-15 הכללי, אמיר גלילי נמצא במקום ה-32 ועומר סופר 40. בנשים: שחר טיבי במקום ה-28 ונעמי כהן 31.