בהפועל עכו ממתינים בציפיה למשחק שינעל את העונה הסדירה, הערב (ב', 20:15) בין מ.ס. אשדוד לבני יהודה, כאשר אחריו תגלה מי תהיה יריבתה במחזור הראשון של הפלייאוף התחתון - אשדוד או בית"ר ירושלים.
חגיגת תקצירים ב-ynet ספורט:
הבוקר קיבלה הקבוצה מכה כלכלית נוספת, כאשר למשרדיה הגיע חוב על סף 800 אלף שקל בגין אי תשלום ארנונה ומים. בעקבות ההחלטה של היועצת המשפטית של עיריית עכו, קיים נתק בין העירייה לקבוצה, אך ל-ynet ספורט נודע כי אתמול העביר היו"ר החדש, יהודה ברששת, את כל המסמכים המאשרים כי החליף בתפקיד את ציון ויצמן.
בעירייה הבהירו כי עד שלא יקבלו אישור רשמי מההתאחדות לכדורגל על כך שברששת הינו היו"ר החדש, הקבוצה לא תזכה לתמיכה כלכלית. "העברנו את כל הפרוטוקולים לעירייה, העברנו את החתימות בהתאחדות ואני מנסה להשיג את ראש העיר כדי לקבוע עמו פגישה", אמר ברששת ל-ynet ספורט.
לקראת פתיחת הפליאוף אמר ברששת: "אני מאמין שנצליח להישאר בליגה. אני מעדיף לקבל את בית"ר בשבת הקרובה מאשר את אשדוד".