על חיים, נשים, אהבה ומה שביניהם

נשים הן המין החזק, הן מחזיקות במפתח להתפתחות העולם ולכן הגברים חוששים מהן ומנסים לדכא אותן. כיצד תוכלי למצוא את הכוח שבתוכך שיאפשר לך לצאת מתוך המגבלות שלך?

קוט בלאקסון פורסם: 14.04.13, 21:36

עם השנים אנו צוברים התניות והרגלים שחוסמים אותנו, כואבים לנו וגורמים לנו להתנתק מהרגש שחבוי מאחוריהם. באופן זה אנחנו מפרשים את החיים דרך משקפיים של כאב, התניה והדחקה. זה משול למי שמרכיב משקפי שמש כחולים ורואה את העולם כולו בצבע כחול ופתאום מסירים לו את המשקפיים והוא לפתע רואה את העולם בצבעים האמתיים שלו.

 

 

משחר האנושות נשים מחזיקות את המפתח להתפתחותו של העולם - הן נצחיות ואינסופיות. זו הסיבה שגברים פחדו מהן ולכן ניסו לשלוט בהן באמצעי דיכוי כאלו ואחרים. יש ליצור ריפוי למקום המדוכא אצל נשים ולאפשר להן להתחבר לכח האינסופי שלהן. נשים חוזרות רבות חוזרות שוב ושוב על דפוסים דומים של מערכות יחסים שלהם עם גברים. גם אם יש להן את כל המידע הדרוש והן יודעות לנתח את מערכת היחסים, הן חוזרות לאותם דפוסים ומחסומים בגלל התניות שנטבעו בהן בעבר.

 

קוט בלאקסון: "כשאשה היא אהבה כל העולם מתחיל לזוז"

 

מצבן משול למצבו של מי שרוצה לאכול ארוחה יפנית, אבל לשם כך הולך למסעדה מקסיקנית ומתפלא שהוא לא משיג את האוכל שרצה. קודם צריכים כלים כדי ללמוד איך לבחור ורק אחר כך אפשר לבחור.

 

כמו ביוגה, כך גם בחיים, יש ליצור "האסנות ריגשיות" שיעזרו לנשים להישאר שלוות בתוך המציאות שלהן. לנשים יש "ידיעה", אך הן מכסות על מקור הכח הזה. לשם כך יש להסיר את הכיסוי שהן עוטות עליהן ולעזור להן להתחבר ל"ידיעה". ממקום זה הן יכולות להמשיך ולייצר השתקפות חדשה של גבר, מערכת יחסים או פריצת דרך בכל תחום.

 

קיימים "7 מפתחות", כלים, אשר עימם עובדים ובשימוש נכון ומושכל בהם ניתן לעצב את החיים כפי שרוצים. המפתח המרכזי הוא להיות חופשי באמת, שחרור האני האמיתי מביא את החופש ליצור, לפעול, לחיות וחיוניות מהווה השראה.

 

 

המאסטר קואצ'ר קוט בלאקסון Kute Blackson יגיע בסוף אפריל יגיע להרצאות וסמינרים בישראל:

 

פרטים נוספים בפייסבוק