יו"ר הוועד האולימפי יגאל כרמי אמר: "הופעתם של ספורטאים ישראלים בארוע הזה, חשובה ביותר עבורינו. אנו מצפים שמי מהספורטאים שלנו שישתתף בסוצ'י, יעשה את מירב המאמצים בארוע הגדול הזה, וישפר את הישגו האישי הטוב ביותר".
בארבע השנים הקרובות יקבל הוועד האולימפי בישראל סכום של מיליון דולר לפחות, עם הצטרפותו לתוכנית השיווק של הוועד האולימפי הבינלאומי. בכל מחזור אולימפי מגייס הוועד האולימפי הבינלאומי את החברות הגדולות והמובילות בעולם בתחומן כספונסרים. הסכם החסות הבינלאומי מקנה לחברות נותנות החסות,את הזכות הבלעדית בקטגוריית העיסוק שלהן, להשתמש בחמש הטבעות האולימפיות. בין החברות מעניקות החסות לוועד האולימפי הבינלאומי נציין את: קוקה קולה, מקדונלד, פרוקטר&גמבל, סמסונג, ג'נרל אלקטריק,ויזה, פנסוניק,אייסר.
אפרים זינגר מנכ"ל הוועד האולימפי אמר היום: "הסכום שהוועד האולימפי בישראל יקבל, מהווה הבעת אמון רב בוועד האולימפי בישראל. הכסף מיועד להכנות האולימפיות של משלחת ישראל לריו 2016.