קליבלנד קאבלירס פיטרה היום (ה') את מאמנה, ביירון סקוט לאחר שסיימה את העונה במאזן של 58:24. סקוט נפרד מהקאבלירס לאחר שלוש עונות במהלכן השיג מאזן מצטבר של 166:66.
עוד ב-ynet ספורט:
"אני חושב שהיינו צריכים לעשות שינוי כדי להגדיל את סיכויינו להשיג את המטרות שלנו. אני מודה לסקוט על העבודה הקשה שהוא עשה עבורנו", אמר הג'נרל-מנג'ר של קליבלנד, כריס גרנט.
מעניין יהיה לראות כיצד עזיבתו של סקוט תשפיע על עתידו של עומרי כספי אשר לה זכות לדקות משחק רבות תחת המאמן המפוטר.
"אני רוצה להודות על ההזדמנות שניתנה לי לאמן את קליבלנד בשלוש העונות האחרונות", אמר סקוט והוסיף, "אני גאה בהתקדמות של שחקנים רבים תחתיי".
שינוי נוסף בגזרת המאמנים התרחשו בפילדלפיה ובדטרויט. לאחר שהסיקסרס סיימו עם מאזן 48:34 ולראשונה מזה שלוש עונות פיספסו את הפלייאוף, החליט המאמן, דאג קולינס לקחת אחריות ולהתפטר מתפקידו. עם זאת, קולינס יישאר במועדון בתפקיד יועץ.
נשיא הפיסטונס, ג'ו דומארס הודיע על פיטוריו של המאמן לורנס פרנק שרשם העונה מאזן לא טוב 53:29. "אנחנו מודעים ללורנס על העבודה וההשקעה שלו אבל אנחנו חושבים שכרגע האינטרס של הקבוצה הוא לעשות שינוי. החלטות הן לעולם לא דבר קל ואנחנו מאחלים ללורנס בהצלחה בעתיד", אמר הנשיא.