בברק נתניה התעוררו לבוקר שמח במיוחד אחרי הניצחון הגדול אמש במלחה 70:73 על הפועל ירושלים, שהחזיר לצהובים את יתרון הביתיות ועכשיו כולם עם הפנים למשחק ה-5 והמכריע ביום חמישי בקופסל.
עוד ב-ynet ספורט:
המאמן דני פרנקו שומר כהרגלו על צניעות: "לא קרה יותר מדי. ניצחנו משחק וכל הכבוד באמת, אבל זה לא שהעונה או הסדרה נגמרו. מה שעשינו בעונה הזו אי אפשר לקחת מאיתנו. אנחנו מקצוענים ולא מסתפקים במה שיש, אלא תמיד רוצים יותר. זה לא חזירות אלא ספורט ואנחנו לא יכולים פתאום לבוא ולקחת צעד אחורה".
איזה משחק צפוי ביום חמישי?
"אי אפשר לדעת מה יקרה בחמישי. אין ספק שלירושלים יש את היתרונות והעומק שלהם משמעותי. ננסה לעשות עוד מאמץ גדול אחד. לנצח את הפועל י-ם 3 פעמים בשבוע זה בכלל לא קל ואנחנו כל פעם צריכים לחפש איך להצר את צעדיהם".
יהוא אורלנד ואייל שולמן ימשיכו בקבוצה בעונה הבאה, כאשר ההערכה היא שגם פרנקו יישאר, אך הוא ממתין לסיום העונה כדי להחליט על עתידו.