עוד ב-ynet ספורט:
תמורתו גבאי צפוייה קריית שמונה לקבל את החלוץ וויאם עמאשה, אותו החליט המאמן אריק בנאדו לשחרר. אם עמאשה, ששיחק בעבר בקריית שמונה, לא יסכים להיכלל בעסקה - יציעו הירוקים שחקנים אחרים. גם דלה ימפולסקי, אוראל דגני, תמיר כהן ועודד אלקיים לא נמצאים בתוכניות של בנאדו לעונה הבאה. החלוץ דינו אנדלובו מבוקש על ידי אלופת רומניה, סטיאווה בוקרשט.
השחקן הבא שחיפה תנסה לצרף הוא קשר בית"ר ירושלים, אבי ריקן, שסיים חוזה בבירה. בית"ר הציעה לריקן חוזה של מיליון שקל לעונה, אבל בחיפה
הוא עשוי לקבל סכום גבוה יותר, כשהירושלמים יקבלו מחיפה דמי השבחה או שחקנים בהשאלה תמורת ריקן.
מקורב לאלי טביב, ככל הנראה הבעלים הבא של בית"ר ירושלים, הבהיר: "ריקן שחקן חשוב לבית"ר. טביב מאוד רוצה אותו והוא יזכה לגמול הולם אם יישאר בקבוצה".
בנאדו מעוניין לצרף את החלוץ דימטריוס חריסטופי מאומוניה ניקוסיה, אבל קבוצתו הקפריסאית דורשת יותר מ-600 אלף יורו. המו"מ בין הצדדים נמשך.