הקולקציה בעיצוב ייחודי ובעבודת יד. התכשיטים עשויים גולדפילד וציפוי זהב בשילוב פנינים וקולקציית כסף 925, ומורכבת מפנינה מתורבתת וגולדפילד ותכשיטים בציפוי זהב, התכשיטים במראה נקי וקלאסי המשלבים את טרנד הצינורות המחברים בין אבני הפנינה.
תכשיטי גולדפילד מציעים תחליף לתכשיטי זהב ובמחירים אטרקטיביים.
טווח מחירי הקולקציה: 139-500שקל. קולקציית תכשיטי כסף 925 - קולקציית תכשיטי הכסף עשויה מכסף 925, בציפוי רודיום. טווח מחירי הקולקציה: 311-697 שקל.
הרודיום הוא מתכת אצילה. אחד משימושיו של הרודיום הוא בציפוי תכשיטי כסף. היתרונות של שימוש ברודיום בתכשיטי כסף גדולים במיוחד. ציפוי הרודיום יוצר הגנה מפני שריטות בתכשיט, עמיד לאורך שנים ומעכב השחרה. בנוסף, הרודיום מעניק לתכשיט ברק, זוהר ויוקרתיות.
הפנינה המתורבתת נוצרת בצורה מלאכותית ע"י הכנסת חרוזים לתוך מספר רב של צדפות החיות בבריכות גידול מיוחדות. הצדפה מכסה את החרוז במעטה "אם הפנינה". גודלה הסופי של הפנינה המתורבתת יקבע על פי משך הזמן שהחרוז ימצא בתוך הצדפה. ערכן של הפנינים המתורבתות תלוי במספר שנות הגידול שלהן, צורתן הסופית, צבען, זוהרן וכו'
גולדפילד הוא בבסיסו זהב ''ממולא'' במתכת בסיס, בדר''כ פליז או כסף. הזהב מהווה שכבה עבה יחסית המוצמדת למתכת הבסיס בחום ובלחץ לקבלת מתכת שחלקה החיצוני הוא זהב לכל דבר. מכיוון ששכבת הזהב עבה, תכשיטי גולדפילד נראים ומתנהגים כזהב ואינם מתבלים בשימוש רגיל.
להשיג בסניפי הרשת.