מיאמי VS סן אנטוניו - תקציר הפרקים הקודמים:
"בספטמבר, אחרי שטסנו למסע בסין, אם היו אומרים לנו שנארח את המשחק השביעי בגמר ה-NBA - היינו חוטפים את זה בשתי ידיים", הוסיף ספולסטרה. "משחק שביעי - זה הדבר הגדול ביותר שאפשר לבקש בספורט".
על ריי אלן, שקלע את סל השוויון הדרמטי שהכניס את המשחק להארכה, חמש שניות לסיום המועד החוקי, אמר ספולסטרה: "לברון היה
פנוי, אבל כריס בוש רשם מהלך גדול ומצא את ריי שהיה גם כן חופשי. ריי? הוא עשה מה שהוא עושה כל כך הרבה שנים ובצורה טובה".
לברון ג'יימס, שכיכב עם 32 נקודות וטריפל-דאבל ענק, היה מאושר: "הסרטים הצהובים שפרשו בשביל החגיגות של סן אנטוניו הכניסו אותנו לטירוף. דיברנו על זה שאנחנו לא ניתן להם להשתמש בהם. הזריקה האחרונה? אם זה לא בידיים שלי אז הכי טוב שזה יהיה בידיים של ריי. כולם יודעים מה הוא יודע לעשות".
"לא אכפת לנו איך שיחקנו עד עכשיו, יש לנו משחק מספר שבע על הראש והכל נמחק", הוסיף קינג ג'יימס שהודה: "המשחק הלילה היה הגדול ביותר ששיחקתי בו".
מנגד, בסן אנטוניו ניסו לעכל את ההפסד האכזרי. "זה רגע קשה",הודה מאנו ג'ינובילי. "ההרגשה לא פשוטה. היינו כמה שניות מזכייה באליפות, אבל אפשרנו לזה ללכת לאיבוד".
"זה עוד לא נגמר עדיין", הוסיף טוני פארקר. "יש לנו עוד סיכוי לזכות באליפות. אנחנו נעשה הכל כדי לנצח, גם אם זה יהיה שוב במיאמי".