ידידו הטוב של האדם לא מאכזב: שני ילדים קנייתים שאמם נטשה אותם זוכים לטיפולו המסור של הכלבה אוסקר. על המשפחה המיוחדת מדווח הבוקר (יום ו') ה"הפינגטון פוסט".
דיווחי חדשות נוספים ב-ynet:
חזר על ארבע הביתה אחרי 3 שנים ו-4,500 ק"מ
אהבה עיוורת: מתחתנים בזכות כלבי הנחייה
רשת החדשות המקומית K24 הביאה את סיפורם של דיוויד מבוגו בן השבע ואחותו מרי וונג'יקו בת השש, אשר אמם נטשה אותם לפני כמה שנים. מאז דואגת להם הכלבה, אם כי בשנים האחרונות הם מתגוררים עם סבתם, סוזן וונג'יקו. אך היא לרוב עסוקה מכדי לדאוג לכל צורכיהם, כיוון שהיא משגיחה על חמישה ילדים נוספים.
לפיכך אוסקר לקחה על עצמה את תפקיד המבוגר האחראי בכל הרצינות. היא מלווה אותם לבית הספר ובחזרה הביתה מדי יום ומוודא כי הגיעו ליעדם.
בראיון שסיפקה הסבתא סוזן, היא סיפרה כי היא "מתפללת לאלוהים שנוכל לספק תנאי מגורים טובים יותר, זהו הצורך הדחוף ביותר". לדבריה, מאז התפרסם סיפורה של המשפחה היא החלה לקבל מעט סיוע וכן הגיעו אליה הצעות לעזרה מרחבי העולם.