המדורג חמישי בעולם, רוג'ר פדרר ספג היום (ש') הפסד מפתיע במיוחד למדורג 114 בעולם, פדריקו דלבוניס הארגנטינאי בחצי גמר טורניר המבורג.
עוד ב-ynet ספורט:
פדרר הגיע לטורניר כפייבוריט ברור אך אחרי האכזבה הקשה בווימבלדון הוא ספג מפלה נוספת כשנכנע 7:6 (7), 7:6 (4) לסינדרלה מארגנטינה. דלבוניס בן ה-22 המשחק ביד שמאל זכה עד כה רק בטורנירים מסבב הצ'לנג'ר והפיוצ'ר והגמר בהמבורג, טורניר אליו העפיל מהמוקדמות, הוא הראשון שלו בקריירה בטורניר ATP.
מי שיפגוש את דלבוניס בגמר הוא פאביו פוגניני האיטלקי שגבר על המדורג שלישי בטורניר, ניקולאס אלמגרו 4:6, 6:7 (1). פוגניני נמצא בכושר מצוין ורק ביום ראשון האחרון קטף את תואר ה-ATP הראשון בקריירה שלו כשניצח בטורניר שטוטגרט.
בטורניר באסטד רשמה סרינה וויליאמס את ניצחונה ה-50 השנה כשגברה 0:6, 4:6 על קלרה זאקופאלובה הצ'כית בחצי הגמר. סרינה תפגוש בגמר את יוהאנה לארסון השבדית שניצחה 6:2, 3:6, 4:6 את פלאביה פנטה. אגב באופן מעניין זו הפעם הראשונה בקריירה של סרינה שהיא מעפילה לגמר של טורניר מהדרג הבינלאומי הנחשב למינורי יחסית בסבב ה-WTA.