מוקדמות: ניצחונות לליון, זניט ודינמו זאגרב

ליגת האלופות: הקבוצה הצרפתית גברה 0:1 על גראסהופרס, הרוסים השיגו 0:2 על נורדסיאלנד בדנמרק. דינאמו זאגרב ניצחה 0:1 את שריף טיראספול. ויקטוריה פלזן בדרך לשלב הבא אחרי 0:4 קליל באסטוניה מול קאליו. סטיאווה בוקרשט גברה 0:2 בחוץ על דינמו טביליסי

ynet ספורט עודכן: 30.07.13, 23:53

מלבד משחקה של מכבי ת"א בבאזל, נערכו עוד לא מעט מפגשים בסיבוב השלישי במוקדמות הצ'מפיונס ברחבי היבשת. ויקטוריה פלזן הצ'כית נמצאת בדרך הבטוחה לעבר הופעה בפלייאוף, לאחר 0:4 קליל באסטוניה על קאליו. מריאן צ'יסובסקי כבש צמד (2 ו-52), מיכאל דוריס הוסיף (77) ולוקאש ביידה קינח (90).

 

עוד ב-ynet ספורט:

 

גם סטיאווה בוקרשט תהיה קרוב לוודאי בשלב הבא, אחרי ניצחון חוץ 0:2 על דינמו טביליסי הגאורגית. המחליף גבריאל ינקו נכנס בדקה ה-47 וכבש צמד (64 ו-80).

 

צילום: EPA
טנסה מסטיאווה מול מרבאשווילי מטביליסי (צילום: EPA)

 

אוסטריה וינה השיגה רק 0:1 ביתי על הפאנריארדר הפינית משער של דניאל רוייר בדקה ה-25. שחטר הקזחית, שהדיחה בסיבוב הקודם את באטה בוריסוב, הביסה 0:3 את סקנדרבו האלבנית. אלדין דזידיץ' (8), רומן מורצאב (77) וסרגיי חיזניצ'נקו (90) כבשו.

 

צילום: AP
אלכסנדר קרז'קוב כובש לזכות זניט (צילום: AP)

 

אלכסנדר קרז'קוב כבש (49) בדנמרק והעניק לזניט סט. פטרסבורג 0:1 על נורדסיאלנד. מטאליסט חארקוב ניצחה 0:2 (מרקו דביץ' 42 בפנדל ו-71) את פאוק סלוניקי ביוון ודינאמו זאגרב ניצחה 0:1 בבית (אנטה רוקבינה 89) את שריף טיראספול.

 

פ.ס.וו אינדהובן ניצחה 0:2 בבית את וארגם הבלגית משערים של ממפיס דפאי (61) ויורגן לוקדיה (75). מילאן ביסביץ' העניק (64) לליון 0:1 על גראסהופרס.

 
פורסם לראשונה 30.07.13, 21:05