עוד בערוץ החדשות של ynet:
חרדי ביקש מאישה לעבור לאחור - וחטף אגרוף
משה ליאון: ברקת התנתק מתושבי ירושלים
בכתב האישום שהגיש עו"ד ואדים סיגל מפרקליטות מחוז דרום נטען כי במאי האחרון נותר הנאשם עם התינוקת לבדו בדירה, לאחר שאמה יצאה לסידורים. התוקף פגע בתינוקת, וגרם לה לחבלת ראש עם נפיחות באזור המצח והעיניים. בעקבות התקיפה אושפזה התינוקת למשך ארבעה ימים בבית החולים ברזילי באשקלון, שבמהלכם טופלה גם במחלקת טיפול נמרץ.
ביולי השנה לקח הנאשם את התינוקת לטיול ברחוב בקריית גת. במהלך הטיול תקף הנאשם את התינוקת, וגרם לה שני שברים בשוק רגל שמאל וחבלה בראש עם חתך בשפה ודימום באוזן. בעקבות כך הובהלה התינוקת לבית החולים. רגלה גובסה והיא אושפזה למשך שבוע.
הפרקליטות מייחסת לנאשם עבירות של חבלה בנסיבות מחמירות, תקיפת קטין או חסר ישע וכן עבירה של הדחה בחקירה וזאת מאחר שהוא ביקש מבת זוגו שתאמר לרופאים בבית החולים שהתינוקת נפלה מעגלתה.
בבקשה לעצור את הנאשם עד תום ההליכים צוין כי "למשיב הרשעות קודמות בעבירות אלימות, מין ורכוש, שבגינן ריצה מאסרים לתקופות שונות. נגד המשיב תלוי ועומד מאסר על-תנאי של תשעה חודשים שלא יבצע, בין היתר, עבירות אלימות מסוג פשע, וזאת לאחר שהורשע בביצוע סדרה של מעשי אלימות חומרים נגד אשתו".
Read this article in English