פסטיבל הבורגר הטוב ביותר מגיע למונטריאול, ויתקיים גם בקוויבק סיטי, בוויניפג ובוונקובר בין 7-1 בספטמבר.
30 מסעדות ישתתפו בפסטיבל המונטריאולי. בכורת הפסטיבל התקיימה בשנה שעברה, ולכן החליטו השנה לחדש ולהוסיף לבורגר גבינה. לפיכך ייקרא הפסטיבל: Le Burger Week With Fromage. הזוכים ייבחרו על-ידי קהל הסועדים באמצעות אפליקציה טלפונית.
בשנה שעברה הוצגו הבורגרים המתחרים מלווים בפריטים מוזרים ומיוחדים כמו רוטב יוגורט, מלפפונים חמוצים מטוגנים ומיונז בטעם קולה.
מזכיר את הקרונט המוזר שעשה בשבוע שעבר שם ושמות בטורונטו. יותר מ-150 איש אכלו את הקרונט ב"אקס" השנתי ועדיין לא הספיקו לחזור הביתה לפני שהחלו להקיא מהרעלת קיבה. באותו יום, אפשר היה להבחין באמבולנסים שעיטרו את המרחב. רבים נלקחו לבית החולים ובעלי דוכן הקרונט בבניין המזון סגרו עד הודעה חדשה. אולי הייתה זאת ריבת הבייקון המוזרה? נכון לעכשיו החשד הוא שהבשר היה מקולקל.
בעלי Jukebox Burger במונטריאול אמר לעיתון "הפינגטון פוסט" שלמרות הבלגן שאירע בטורונטו הוא עדיין מתכוון להציג את הגרסה שלו לקרונט צ'יזבורגר הידוע לשמצה.
על-אף שהקרונט הגיע לטורונטו קודם, דרק הירש מ"ג'וקבוקס" אומר שהוא הגה את הרעיון קודם. "תכננו זאת קודם עם La Cornetteria (מי שמוכרת את הקרונט)", אמר לעיתון האמריקאי, ו"בגלל הטיימינג לא הכנו אותו, בגלל טורונטו".
אבל בסוף השבוע שעבר ניסה את הגרסה שלו בברביקיו שערך והוא אומר שהתגובות היו טובות. הבעיה, הוא אומר, איננה בקומבינציה המוזרה, אלא בהכנה: "אם אתה משאיר בשר בחוץ לזמן ממושך, זאת בטח הסיבה".
מלבד זאת, הירש הרבה פחות אמביציוזי מ-Epic Burgers בטורונטו שתכננו למכור בין 500 לאלף יחידות ביום לפני המפלה הגדולה. הירש מתכוון למכור כמות צנועה של רק 30 ליום בתור התחלה. חוץ מזה, הוא גאה למדי באיכות הבשר שהוא מגיש: "הבשר שלנו מקורו מפרה אחת ואנחנו לוקחים את החלקים וטוחנים אותם. אנחנו מוודאים שהכל היגייני, ואני לא מודאג – אני יודע שאיש לא יחלה", הוא מסכם.
לפרטים נוספים אודות האירוע בקרו באתר