זהו, זה נגמר - וזה קרה יותר מדי מהר. רוג'ר פדרר סיים הלילה (בין שני לשלישי) את דרכו באליפות ארצות הברית הפתוחה, אחרי שהודח על ידי טומי רוברדו עם 7:6, 6:3, 6:4 באחד מהמשחקים המפתיעים של 2013.
עוד ב-ynet ספורט:
השווייצרי בן ה-32, שזכה בחמישה תארים בפלאשינג מדו הובס בשלוש מערכות, שנגמרו תוך שעתיים ו-24 דקות, ונראה שבור כשעזב את חדר ההלבשה, כנראה מהמחשבה שהשיא שלו מאחוריו.
"נאבקתי במהלך המשחק, הרגשתי שהבסתי את עצמי - מבלי לקחת את הקרדיט מרוברדו. הקצב שלי נקטע, מול שחקן איכותי קשה לי לשמור על הרמה הגבוהה".
ומי שחלם על קלאסיקו ברבע הגמר - יוכל להנות לפחות מהחצי השני. רפאל נאדאל פגש את פיליפ קולשרייבר, הגרמני המצוין, ששיחק טניס מצוין ולבסוף נכנע לשור ממאיורקה עם 7:6, 4:6, 3:6, 1:6. גם דויד פרר שמונה הגדולים אחרי 6:7, 6:3, 5:7, 6:7 על ינקו טיפסרביץ' הסרבי, רישאר גאסקה ניצח את מילוש ראוניץ' במותחן שנגמר ב-7:6, 6:7, 6:2, 6:7, 5:7.