מאמן הפועל רמת גן, אריק גילרוביץ' שילם את מחיר פתיחת העונה הרעה של קבוצתו ופוטר הערב (ש') מתפקידו. תחת הדרכתו של מי שכונה בעבר "הפטיש" השיגה הקבוצה שש נקודות בלבד בשישה משחקים.
עוד ב-ynet ספורט:
הקש ששבר את גב הגמל היה ההפסד 2:1 אמש למכבי הרצליה בווינטר ובעלי הקבוצה, יהודה דולינר הודיע ממקום מושבו בארה"ב לגילרוביץ על פיטוריו. "כנראה שסוגדים כאן לתוצאות ולא הולכים לצערי על דרך", אמר בעקיצה גילרוביץ' בתגובה והוסיף, "הוכחתי את עצמי ברמות הכי גבוהות בליגה האירופית. עשיתי את הדרך הכי יפה בעולם והחזרתי חצי משחקני הבית".
הנהלת המועדון פרסמה הודעה ובה הודתה לגילרוביץ על עבודתו: "הנהלת הקבוצה מודה לאריק שהינו שחקן עבר במועדון ומאחלת לו הצלחה בהמשך הדרך. דלת המועדון תמיד תהיה פתוחה בפניו בעתיד".
במועדון צפויים לקיים מחר פגישות עם מספר מאמנים כשלאחר מכן יוחלט על מאמן לקבוצה שתתמודד בסוף השבוע בחוץ מול מכבי נתניה.