רגע בטבע: צב מתחרדן ודיונון במעמקי הים
צלמי האגודה הישראלית לצילום טבע מעניקים לכם הצצה לטבע פראי. שממית על חלון בית בלילה, שועל מופתע בצפון, עקרב זרחני בשדה בוקר וחרדון צב באילת
ארז ארליכמן
פורסם: 11.11.13, 00:10

כחליל במרכז הארץ (צילום: דוד דניאל) (צילום: )

דיונון בים (צילום: אילן בן טוב) (צילום: )

צב ביצות בצפון הארץ (צילום: רועי אברהם) (צילום: )

שממית על חלון במרכז הארץ (צילום: ערן גיסיס) (צילום: )

שועל מצוי בתאורת אור אחורי בצפון הארץ (צילום: אלכס גייפמן) (צילום: )

זבוב טורף במרכז הארץ (צילום: רפי עמר) (צילום: )

חנקן גדול בדרום הארץ (צילום: שימי עיני) (צילום: )

עגורים אפורים בשמורת החולה (צילום: ישראל לדרמן) (צילום: )

נץ קצר אצבעות במשאבי שדה (צילום: דובי קלעי) (צילום: )

"האגודה הישראלית לצילום טבע" נוסדה על מנת לקדם את צילום הטבע בישראל. בין מטרותיה: עזרה בשימור המערכת האקולוגית בישראל, חינוך להכרה ושמירה על הטבע והסביבה והעלאת המודעות לנושאים סביבתיים בקרב צלמי הטבע וכלל האוכלוסיה.
האגודה הינה ארגון ללא מטרות רווח הנוסד מטעם צלמי הטבע ולמען צלמי הטבע וככזה נועד לאפשר לצלמי הטבע בארץ ללמוד ולהתפתח בדרך של הפריה הדדית, שיתוף, למידה, מפגשים משותפים והרצאות, תוך כדי העלאת קרנו של צילום הטבע בישראל, והגברת תרומתו לחברה ולשמירת הסביבה.
האגודה שואפת לקדם את ההכרה בצילום טבע כסוג של אומנות, לחתור למצוינות ולמקצועיות בדגש על שמירת כללי אתיקה והתנהגות והשתתפות פעילה במיזמי שמירה על הטבע בשיתוף פעולה עם ארגונים סביבתיים.
לאתר האגודה הישראלית לצילום טבע לפורומים