חיוך של אמא: יונית לוי והבן מטיילים

ככה נראים החיים החדשים של יונית לוי: מטיילת ברחוב עם עגלה - ונהנית מכל רגע. אז אולי היא לא יכולה לדווח על השלג שהפציע, אבל שמחנו לראות שהאמהות עושה לה טוב

שי ארזואן פורסם: 05.12.13, 12:21

שנייה לפני שמגישת החדשות יונית לוי ובעלה עידו רוזנבלום יחגגו חודש להולדת הבן שלהם, תפסנו את האם הטרייה בטיול ליד הבית המשותף שלהם בלב תל אביב. נכון שהזוג המלכותי של יזראל פרסם גם תמונה של המשפחה המלאה בחשבון הטוויטר של האב הגאה, אבל התגעגענו, אז בדקנו מה שלום לוי והבייבי.

צילום: ענת מוסברג
יונית לוי ויורש העצר (צילום: ענת מוסברג)

שמו של יורש העצר נשאר כרגע בגדר סוד, אבל לדעתנו לראות את יונית לוי מחייכת, נהנית, עם שיער מתנופף ברוח כמו בפרסומת, זה דבר יותר שווה. האמהות כנראה עושה משהו טוב ללוי, שנראית שמחה ומאושרת ואפילו חזרה לגזרה שלה במהירות שיא. אנחנו גם מהמרים שתוך כדי הטיול סיפרה לוי לבייבי סיפור קצר ומעניין (בטח "מלחמה ושלום" או "החטא ועונשו") ושרה לו שיר ילדים רך (של חיים נחמן ביאליק או סיגור רוס).

צילום: ענת מוסברג
איזה חיוך! (צילום: ענת מוסברג)

צילום: ענת מוסברג
אתה מעדיף סיפור של טולסטוי או של צ'כוב? (צילום: ענת מוסברג)

צילום: ענת מוסברג
איך נקרא לך? (צילום: ענת מוסברג)

צילום: ענת מוסברג
יונית, אנחנו מתרגלים לחיוך הזה (צילום: ענת מוסברג)

צילום: ענת מוסברג
מי נסיך? (צילום: ענת מוסברג)

צילום: ענת מוסברג
רינה מצליח תעשה לך מחר בייביסיטר (צילום: ענת מוסברג)

 

(צילמה ויורשת עצר בעצמה: ענת מוסברג)