עוד ב-ynet ספורט:
"אני מודה לבורא עולם שנתן לי את הזכות להשתתף בפרויקט זה", אמר תשובה בפתיחת דבריו. "מאז שאני זוכר את עצמי, תמיד אהדתי ספורט ועכשיו נעזור לכם להגשים את החלום שמביא גאווה למדינת ישראל. לכל אחד ואחת מכן יש פוטנציאל אדיר ואם מאמינים מגיעים להישגים. כך גם אני הגעתי לאן שהגעתי מהמעברה לעד מצבי כיום".
תשובה הוסיף: "ישראל הפכה להיות מעצמת אנרגיה. אני שמח לבשר שנמכור גז וכך יהיו אפשרויות לסייע גם לכם ולכל משפחה בארץ, לזוגות צעירים ועד קשישים ואני מקווה שניפגש בשמחות ובהישגים אני גאה בכם. זה בעיקר קודם תמיכה רוחנית ואז ניתן את הדעת בכל מה שיצטרכו, התנאי שלי לתמיכה הוא שהשם שלי לא יופיע בשום מקום וזה רק תחילת הדרך והתמיכה רק תמשיך ותגדל, כאשר ההסכם הוא עד אולימפיאדת ריו וחודש אחריו".
יושב ראש הוועד האולימפי, יגאל כרמי: "יש לנו תוכניות ואנחנו נמצאים בהמשך ההכנות לקראת ריו ושנגמור נכריז עליהם. אנחנו תמיד צריכים עוד ועוד תמיכה. זה שיצחק תשובה יושב פה ואומר מה שאומר, זו תמיכה חזקה, ואנחנו עובדים בצורה מסודרת והתוכנית היא לפי ענפים ומקצועות מעודפים".
יעל ארד, יו"ר ועדת הספורט: "הספורטאים מקבלים עכשיו רוח גבית ויוכלו להתרכז ביכולות שלהם. אנחנו נמצאים בנקודת דרך בה יש אנשים שמבינים שיש צורך לעזור לספורטאים ושאנשי עסקים כמו קבוצה זו, בזכותם עוד אנשי עסקים יבינו שיכולים לתת תקווה לספורטאים וזה הצטרפות חשובה לוועד האולימפי".