אבל זה היה רחוק מהאמת. הופעה מחרידה של אנדי דלטון עלתה לבלנגלס בהפסד שלישי ברציפות בסיבוב הראשון של הפלייאוף, 27:10 לסן דייגו המפתיעה שכעת תצא למשחק חוץ מול דנבר.
לצד ההבלחות הטובות, דלטון הראה סימנים של שבירה לאורך העונה - והפעם זה עלה לקבוצה שלו ביוקר. סן דייגו הייתה יכולה לגמור את המשחק מוקדם יותר אם הייתה מנצלת כראוי את הטעויות שלו ולא שומרת את סינסינטי במשחק.
במחצית הראשונה, כצפוי, ההגנה המעולה של סינסינטי הקשתה מאוד על פיליפ ריברס. דני וודהד הצליל להעלות את סן דייגו ליתרון עם ריצה קצרה, אבל דלטון השווה עם מסירה לג'רמיין גרשאם, וסינסינטי סיימה את המחצית ביתרון 7:10 משער שדה של מייק נוג'נט מ-46 יארד - למרות איבוד כדור של ג'ובאני ברנרד בדרך.
נקודת המפנה הייתה כאשר ריברס מצא את לדריוס גרין לטאצ'דאון ברבע השלישי, והפעם דלטון נחנק לחלוטין כשהיה צריך להחזיר את הקבוצה שלו מפיגור. בהתקפה הבאה הוא שמט כדור, ובשתי הבאות אחריה המסירות שלו נחטפו. סן דייגו, כאמור, לא עשתה את המקסימום מכך והשיגה רק שני שערי שדה בדרך ל-10:20, אבל דלטון כבר איבד לגמרי את הביטחון ולא היה מסוגל להוביל את הבנגלס לקאמבק. רוני בראון סיכם בריצה אדירה לטאצ'דאון של 58 יארד עבור הסינדרלה.
ריברס הוגבל על ידי ההגנה של הבנגלס ל-16 מסירות בלבד על 128 יארד, אבל פגע ב-12 מהן ובשאר הזמן ראה את הרצים שלו מספקים את הסחורה. דלטון עמד על 29 מ-51 ו-334 יארד.