בלי לעבוד קשה: לזניה מבית "טבעול"

None

None פורסם: 04.02.14, 09:16

אני מודה שהיו לנו ציפיות גבוהות. אנחנו בית שמאוד אוהב לזניה, ומקפיד להכין אותה איכותית, ממש ממש מאפס. כיוון שמדובר בלא מעט השקעה, היא לא עולה על שולחנינו לעתים קרובות, ולכן הילדים התלהבו מהרעיון החדש של לזניה מוכנה - שרק צריך להכניס לתנור וליהנות מהטעם הנפלא.

 

הלזניות החדשות של "טבעול", כך הובטח על האריזה, עשויות משכבות עלי לזניה מחיטת דורום ומגבינות, עשירות בירקות וברוטב בשמל, מכילות 4% שומן, ללא צבעי מאכל וללא חומרים משמרים. הן מגיעות קפואות במגשית לחימום ומתאימות לארוחה עבור שלושה ילדים. הסדרה החדשה כוללת שני סוגי לזניה: לזניה עגבניות ומוצרלה ולזניה תרד וגבינות.

 

אך כגודל הציפיות - כך גם גודל האכזבה. אמנם הלזניה יצאה מהתנור (אחרי 40 דקות בערך) יפייפיה, אך היא לחלוטין לא הייתה ביתית. לרוטב העגבניות היה טעם תעשייתי, מילוי התרד היה מוזר למדי ועלי הלזניה, בשתי הלזניות, היה לא מוצלח. גם ההבטחה כי הן מספיקות לשלושה ילדים לא הייתה מדוייקת, אלא אם מדובר בילדים קטנים או כאלו שלא ממש אוהבים לאכול. חבל.

 

כמה? 27.90 שקלים ל- 600 גרם.

איפה? להשיג ברשתות השיווק