פעם זה היה כרטיס ביקור - אם לא היה לך אחד, אף אחד לא התייחס אליך ברצינות. הייתם יכולים לשבת בארוחת שישי וללהג על כל התכנונים העסקיים והחלומות המופרכים שלכם בשעה שכל הסובבים בוחנים אתכם בזלזול. אבל ברגע שהייתם מוציאים כרטיס ביקור וזורקים אותו על שולחן, כל התמונה הייתה משתנה: מייד היו בוחנים אותו בהתפעלות, מהמהמים בשביעות רצון ומרימים כוס לחייכם ובמיוחד לחיי העסק המוצלח שלכם.
לטורים הקודמים של רועי בן יוסף:
היום זה לא בדיוק ככה - כרטיס הביקור כבר לא נשלף מהכיס בנונשלאנטיות ומה שמעיד על כל עצמאי, מתחיל או ותיק, הוא האתר שלכם. לפני שנסקור את ההבדל החשוב בין עבודה מול מקימי אתרים מקצועיים לבין "בנה אתר בעצמך" ומה הוא בדיוק כולל - נדבר קצת על המהות שאמורה להיות לאתר.
העסק שלכם הוא מפעל החיים שלכם ולפיכך - האתר שלכם הוא הממלכה שלו. השלב הראשון ואולי החשוב ביותר זה אפיון האתר, ואפיון נכון הוא כזה שיצליח להעביר את כל המסרים שלכם, הייחוד שלכם ולמעשה את ה-DNA שלכם במהירות ובבהירות. אל תבנו אתר, גם לא באמצעות איש מקצוע, לפני שעברתם את כל השלבים המפורטים להלן:
1. ניווט - הכינו רשימה של קהל היעד שלכם - שעומד לגלוש באתר שלכם. מומלץ לאפיין את קהל היעד ואפילו לרשום שם של מישהו שמכירים ליד כל קהל יעד ספציפי, כדי שיהיה ברור לכם למי אתם מכוונים. כל אחד מקהל היעד שלכם צריך איזור או חלק באתר שמדבר בדיוק אליו, כזה שהוא ישר יזהה כאזור "שלו".
2. מוצרים - הגדירו את כל המוצרים והשירותים שאתם מעניקים והקדישו לפחות כחצי עמוד לכל שירות. עליכם להגדיר באיזו נקודה נמצא כעת מי שמקבל את השירות שלכם ולאיזו נקודה הוא צפוי להגיע לאחר שיצרוך אותו, מה הערך המוסף של השירות שאתם מעניקים, על איזה צורך הוא עונה, מה הוא כולל וכמה חלקים יש בו עד לנקודה הסופית.
3. שילוב קהל היעד והמוצרים שלך - שילוב זה אמור לתת את הדבר החשוב ביותר באתר - תפריט הניווט שלכם (Navigation). כך למשל, אם אתם מכינים עוגות מעוצבות - קהל היעד שלכם הם זוגות שמתחתנים, ימי הולדת, בר מצוות, ימי נישואים, ומתנות ליולדות.
אם המוצרים שלכם כוללים עוגות מבצק סוכר, עוגות שוקולד, עוגות שכבות ועוגות מעוצבות - בעיצובים שונים, מילות ברכה שונות, עם תוספות ועוד - הניווט של האתר יהיה: מתחתנים, יום הולדת, בר מצוה, יום נישואים, לידה. מתחת להגדרה יש להכניס תמונות, המלצות, תיאור מפורט ומחירים של סוגי העוגות שמתאימים לקהל היעד.
4. גרפיקה ו-UI - יש חשיבות רבה לשפה הגרפית שכן בסופו של דבר, כולנו קצת "שטחיים" ומראה חיצוני משפיע עלינו, גם ביחסים אישיים וגם בעסקים. משום כך חשוב שהאתר שלכם יראה טוב בעיניכם ושהשפה הגרפית שלו תעלה בקנה אחד עם יתר הערכים שאתם מדברים עליהם.
לפני שבונים אתר - מומלץ קודם כל לסגור את השפה הגרפית שלו: לוגו, צבעים, פונטים, איורים, צורות דומיננטיות ועוד. השוק מלא במעצבים מדהימים - פשוט דברו איתם. מה שחשוב זה להבין מה אתם רוצים ומה אתם אוהבים בסקיצה הראשונה ששלחו לכם.
בנוסף, חשוב להסביר בדיוק מה לא עבד לכם: משפטים כמו "אני לא אוהב", "פחות מתחבר", "משהו לא עובד לי" לא יקדמו אתכם לשום מקום. לכן נסו להיות ספציפיים ככל הניתן: למה לא התחברתם? מה לא אהבתם? איך לדעתכם ניתן לדייק את זה?
בתוך כך חשוב שהמעצב שלכם יבין גם ב UI – זו תורה שלמה העוסקת בהתנהגות גולשים, בהבנה של איך אנשים היום אוהבים לגלוש, לאן העיניים שלהם הולכות, מה הם רואים ומה הם עלולים לפספס.
הזרימה של הגלישה חשובה מאוד והיא זו שיוצרת את חווית הגלישה ואת התחושה של הלקוח שלכם בתוך אתר: דמינו את ההבדל בין חווית קנייה בחנות במרכז הישן של העיר לבין קנייה בחנות בוטיק - לכל אחת היתרונות והחסרונות שלה והנראות צריכה להתאים למי שאתם פונים אליו (קהל היעד).
5. תוכן - בדיוק כמו השפה הגרפית - מומלץ להכין את כל התוכן של האתר עוד לפני שמגיעים לבניית האתר, מכיוון שזה יקל על התהליך. עמודים חשובים באתר:
המטרה היא שהקהל שלכם גם יראה עד כמה אתם מקצועיים וגם ילמד לעשות את הדברים הבסיסיים בעצמו, ואז הוא יפנה אליכם כשהוא יצטרך שירות משלים או מקצועי. כך למשל - איך מקשטים עוגה ליום הולדת איך כדאי לסדר את כל החשבוניות במהלך החודש כדי שהנהלת החשבונות בסוף חודש תהיה קלה יותר? ואיך פותחים סתימה בשירותים לבד?
תוכן נותן שירות לא רק ללקוחות פוטנציאליים, אלא גם ללקוחות הקיימים שלכם, שהם לא פחות חשובים: דרך הפרסום הטובה ביותר היא מפה לאוזן, ולקוחות קיימים הם אלו שאחראים על זה.
מה עוד עושים לפני שניגשים לבנות אתר?
• לקנות כתובת url שזה בעצם הולך להיות הכתובת של האתר שלכם.
• למצוא חברה שהאתר שלכם יכול להיות מאוחסן אצלה.
• רצוי שהיה תקנון אתר, שישמור עליכם מבחינה חוקית.
היתרון באתרים בסגנון "עשה זאת בעצמך" הוא שהכל מובנה - מישהו כבר חשב בשבילכם על הכל: על אפיון לפי סוג העסק שלכם, על UI, על סגנונות עיצוב וכל מה שיהיה מפורט בו. נכון שזה לא אישי, אבל יש כל כך הרבה סוגים שזה כמעט כמו אישי.
שימו לב שמנוי חינם נותן לכם אתר בתוך רשת האתרים של החברה ולכן כתובת ה-url שלהם. יש גם שירות בתשלום, שמאפשר לכם לקבל איזו כתובות url שתרצו. גם במקרה זה יש כל מיני סוגי מנויים, כך שכדאי להיכנס לאתרים ולבדוק כל שירות וכל מחיר מה הם נותנים ומהם אתם צריכים. ההבדלים הם בעיקר רוחב הפס והשירות שאתם יכולים לקבל מהחברה, אם אתם רוצים שהאתר יהיה גם חנות אינטרנטית.
לכל החברות יש סרטוני הדרכה, המון טמפלטים, והסבר די מפורט איך ניתן לבנות את האתר בעצמך - מה שבהחלט מתאים למי שהוא אוטודידקט ואוהב לעשות את הכל בעצמו. לפניכם רשימת חברות לדוגמה, שמייצרות אתרים בחינם או על פי מנוי חודשי, כולל הערכת מחירי חבילות (המחירים משתנים בהתאם לפרמטרים כמו רוחב פס, תמיכה טכנית מנותן השירות ועוד)

* jimdo - מנוי שנתי
באופן אישי אני פחות אוהב מוצרי מדף ומעדיף לתת את העבודה לאנשי מקצוע שמתמחים בתחום. היתרון ברור - אתר שמותאם בדיוק למידות שלכם. החסרון – זה עלול לצאת יותר יקר בסוף. מצד שני, זה לא נכון בהכרח לאורך זמן, כי אין דמי מנוי חודשים מלבד אחסון אתר.
הקפידו תמיד לבקש לראות עבודות קודמות ולקחת חלק פעיל בתהליך. העבודה על האתר תחדד לכם את העסק, את הרצונות שלכם וגם את השירותים שאתם מעניקים, כך שכדאי לבוא מראש עם איפיון ברור ושפה גרפית ברורה. אל תצפו מאנשי מקצוע לקרוא את המחשבות שלכם ובטח לא לעשות את העבודה בשבילכם - אתם מבינים בעסק שלכם יותר מכל אחד אחר וככל שתהיו יותר ברורים לעצמכם האתר שלכם יראה יותר טוב. שיהיה בהצלחה - ותשלחו לי לינק לראות איך יצא.
רועי בן יוסף הוא מנכ״ל עלמא מדיה משרד פרסום תוכן