הפרס השווה של המדליסטים הרוסים מסוצ'י

ראש ממשלת רוסיה הודיע כי כל ספורטאי מקומי שזכה במדליה באולימפיאדת החורף יקבל מרצדס. הנערות הצעירות יזכו בנהג צמוד שילווה אותן

ynet ספורט פורסם: 27.02.14, 18:16

מדליה אולימפית היא ריגוש, כבוד, יוקרה. ובמקרה של הספורטאים הרוסים שעלו על הפודיום באולימפיאדת החורף בסוצ'י, היא שווה קצת יותר.

 

ynet ספורט ברשתות החברתיות:

 

ראש ממשלת רוסיה דמיטרי מדבדב הודיע היום כי יעניק מרצדס חדשה, הנושאת את סמל המשלחת האולימפית הרוסית, לכל הספורטאים המקומיים שזכו במדליה בסוצ'י. בסך הכל הרוסים זכו ב-33 מדליות (13 זהב, 11 כסף, 9 ארד), המקום הראשון באולימפיאדה, אבל מדבדב יחסוך קצת משום שחלקם סיימו בשלישייה הראשונה יותר מפעם אחת - כמו למשל המחליק המהיר ויקטור אן.

 

צילום: MCT
סוטניקובה. אין רישיון? תקבלי נהג צמוד (צילום: MCT)

 

מדבדב נתקל בבעיה נוספת - מה לעשות במקרה של המחליקות האמנותיות יוליה ליפניצקאיה ואדלינה סוטניקובה, ילדות בנות 15 ו-17 שעדיין לא קיבלו רישיון? הפתרון פשוט. ראש הממשלה הודיע כי השתיים יזכו לנהג צמוד שילווה אותן לכל מקום.

 

ynet ספורט ברשתות החברתיות:

צפו: שוער עצר פנדל - וספג כרטיס אדום

צפו: מסלול מרתון תל אביב מקרוב

הבחורה שסובבה את הראש של נדאל בגמר ריו