עוד ב-ynet ספורט:
פאר בת ה-26 פגשה בפעם השנייה בקריירה את פישמן והפתיחה הייתה מבטיחה מבחינתה. היא שברה פעמיים, זכתה בנקודות בהגשה הראשונה ב-76% הצלחה וניצחה את המערכה הראשונה.
אלא שפישמן, בת להורים ישראלים שזכתה בעבר במדליית הזהב במכביה, לא הרימה ידיים ולחצה על פאר שנשברה בשתי המערכות הבאות, ארבע פעמיים. ארבע שגיאות כפולות של הישראלית בסופו של דבר העניקו לפישמן את הניצחון במשחק שערך שעתיים ו-18 דקות.
לפישמן הנמצאת במקום ה-97 בעולם, מצפה משוכה גבוהה הרבה יותר בסיבוב הבא, שם ממתינה לה שרה אראני האיטלקיה. פאר תצא מהטורניר עם 10 נקודות דירוג ו-11 אלף דולר שאולי ינחמו אותה מעט.
בטורניר היחידים, נשאר עדיין דודי סלע, (61 בעולם), שיפגוש בסיבוב הראשון את הספרדי פליסיאנו לופס, (37). אם ינצח, בסיבוב הבא ממתין לו הארגנטינאי חואן מרטין דל פוטרו (6).