בולט ישחק עבור נבחרת ג'מייקה בכדורגל?

מאמן הנבחרת, ווינפרייד שייפר, הציע לאיש המהיר בעולם לעשות הסבת מקצוע לקראת אולימפיאדת ריו 2016. בולט: "אסור להגיד 'לא' לשום דבר"

ynet ספורט פורסם: 11.03.14, 20:42

האם נראה את אוסיין בולט על כר הדשא לצד ליאו מסי? התקשורת בג'מייקה מפרסמת היום (ג') כי מאמן הנבחרת, וונפרייד שייפר, מתכוון להציע לאצן המהיר בעולם לעשות הסבת מקצוע - לפחות לקראת המשחקים האולימפיים בריו 2016. 

 

ynet ספורט ברשתות החברתיות:

לא תאמינו מאיפה קלעו את הסל הבא. צפו

רוצים לקחת חלק במופע של הארלם גולובטרוטס? לחצו לפרטים

צפו: גול עצמי היפה ביותר שראיתם

דאנק לוהט תרתי משמע. צפו

 

כן, זו לא טעות. התקשורת הג'מייקנית עוסקת באפשרות ששיאן העולם ב-100 ו-200 מ' יתפנה לאהבה הגדולה ביותר שלו מלבד האתלטיקה - כדורגל. בעבר, כזכור, סיפר בולט כי החלום הגדול שלו זה לשחק במדי מנצ'סטר יונייטד, קבוצתו האהובה.

 

צילום: פומה
בקרוב על אותו מגרש? בולט ואגוארו (צילום: פומה)
צילום: גטי אימג'ס
על המסלול אין לו מתחרים. בולט (צילום: גטי אימג'ס)

 

"קראתי בעבר שבולט מאוד רוצה לשחק ביונייטד", סיפר לאחרונה שייפר. "למה שהוא לא ישחק עבור הנבחרת שלו?!". בולט עצמו צייץ בטוויטר: "המוטו שלי בחיים הוא שאסור להגיד 'לא' לשום דבר ושאין גבולות".