הכדורגל הישראלי בירידה. נבחרת ישראל צנחה למקום ה-65 בדירוג העולמי של פיפ"א אשר פורסם היום (ד'). זאת, אחרי שנוצחה 3:1 על ידי סלובקיה במשחק ידידות שהתקיים בשבוע שעבר.
עוד בכדורגל הישראלי:
מדובר בירידה של תשעה שלבים לעומת הדירוג הקודם וישראל מקדימה כעת רק במקום אחד את ירדן, אשר עלתה כזכור למשחקי הפלייאוף על העליה למונדיאל ומדורגת במקום ה-66.
נבחרת בלגיה, אשר תפגוש את ישראל במשחקימוקדמות יורו 2016, מדורגת במקום העשירי. בוסניה-הרצגובינה במקום ה-21, ווילס במקום ה-49, קפריסין מדורגת 122 ואנדורה 199.
אלופת העולם ואירופה, נבחרת ספרד, תופסת את המקום הראשון בדירוג לפני גרמניה וארגנטינה. הבאות בתור: 4. פורטוגל, 5. קולומביה, 6. אורוגוואי, 7. שווייץ, 8. איטליה, 9. ברזיל, 10. בלגיה. 11 הולנד. 12. אנגליה. נבחרת פלסטין מדורגת במקום ה-167 בעולם.