אחרי לא מעט הייפ, הבטחות והופעות, להקת The Angelcy מוציאה סופסוף את אלבומה הראשון "Exit Inside". כעת, השישייה בהנהגתו של רותם בר אור מעניקה לגולשי ynet הצצה בלעדית לארבעה קטעים מהאלבום וביסייד אחד, שהיה פשוט טוב מכדי לוותר עליו.
"זה קטע אינסטרומנלי שנכתב מזמן עם גלעד פיקר. פיקר הוא גאון צנוע, ופעם היינו יושבים שעות ומאלתרים מוזיקה אצלו בסלון. זה אחד מהרגעים הכי טובים שלנו. עם הלהקה זה להיט הופעות שמכיל המון עולמות. קולאז' מוזיקלי".
"אני עדיין מתרגש ממנו. יש בו משהו שאני לא מבין עד הסוף אבל מרגיש מאוד חזק וזה הכי הרבה שאפשר לבקש משיר, אני חושב. זה השיר היחיד שהעברנו כמו שהוא מהדמו לאלבום. זו הקלטה מאוד מיוחדת. אנשים כל הזמן מתפלאים שזה שיר שלנו ושזה בכלל מכאן. אני חושב שתמיד קל יותר לראש לעוף עם משהו שלא מרגיש מ'כאן ועכשיו'. הוא כאילו הופיע בין לילה ברדיו (גלגלצ שלפו אותו ישר מדיסק הדמו שלנו, שלא מוקסס ממש ולא נשלח אליהם ואפילו לא היו כתובים בו שמות או פרטים). נדמה שיש לכולם תחושה שהוא תמיד היה קיים".
"כמו לרקוד בטירוף כשהעצמות שלך שבורות, על גחלים ובזמן רעידת אדמה. זה בי-סייד, מה שאומר שהוא נשאר מחוץ לאלבום, למרות שבהופעות השיר הזה הוא טירוף מוחלט. גם פה הוא יצא טוב בסך הכל, אבל רצינו מאוד שהאלבום יישמע כמו יצירה אחת ולא מצאנו לו מקום טוב. אז הנה הוא פה".
the angelcy ישיקו את אלבומם הראשון ב-20 במאי במועדון הבארבי בתל אביב.