נבחרת בלגיה מציגה במונדיאל 2014 סגל צעיר, אשר מורכב משחקנים שטרם חוו גביע עולם בקריירה שלהם. אולי זו הסיבה לכך שבאימון אמש (ש') ניתן היה לחוש את הלחץ באוויר ונרשמו לא מעט אירועים חריגים.
זה החל בכך שקווין דה ברוין ודיבוק אוריגי ספגו תיקולים חזקים מחבריהם לנבחרת ונאלצו לסיים את האימון מוקדם מהצפוי. הראשון תוקל על ידי אדן הזאר ודידה אל מחוץ לכר הדשא, בעוד אוריגי פונה לבית החולים אחרי שמוסא דמבלה פגע בו.
"אם זה היה משחק אמיתי, היו נשלפים פה לא מעט כרטיסים אדומים", אמר המאמן מארק וילמוטס, "אבל זה לא היה רציני מדי, לפעמים צריך את המתח הזה באימונים".
עדיין לא ברור האם השניים יהיו כשירים למשחק הבכורה ביום שלישי מול אלג'יריה.
אבל השיא באימון הגיע כאשר רומלו לוקאקו וקווין מירלאס נקלעו לוויכוח, ורק התערבות של חבריהם מנעה מכות בין השניים. במחנה הבלגי תהו למה דווקא בעיתוי הנוכחי, רגע לפני רגע האמת של הנבחרת, שני החלוצים מצאו את הזמן לריב, בטח אחרי ששיתפו פעולה העונה במדי אברטון.
ynet ספורט ברשתות החברתיות:
צפו: הטניסאי רוג'ר פדרר לא שם לב שניצח
כריסטיאנו רונאלדו עושה חיים באימון פורטוגל. צפו