בחמישי: הכרעת הדין במשפט של טביב

השופט דניאל בארי יקבע האם להרשיע את הבעלים של בית"ר ירושלים בהכאת אוהד הפועל ת"א ובשיבוש הליכים. להחלטה עשויות להיות השלכות על עתיד המועדון

דוד בן-שימול פורסם: 23.06.14, 09:48

השופט דניאל בארי מבית משפט השלום בתל אביב צפוי למסור ביום חמישי הקרוב את החלטתו במשפט בו חשוד הבעלים של בית"ר ירושלים, אלי טביב בהכאת אוהד הפועל תל אביב. להחלטת בית המשפט עלולות להיות השלכות גם על עתידה של הקבוצה.

 

 

טביב אשר צפוי לחזור לארץ ביממה הקרובה מואשם בנוסף יחד עם מאבטחו בשיבוש הליכים אך מכחיש את כל המיוחס לו. נציגת הפרקליטות, עו"ד מוריה גרין דרשה בדיון האחרון בשלב הסיכומים להרשיע את טביב בכל המיוחס לו וטענה שעדותו רצופה שקרים. את טביב מייצג עו"ד ציון אמיר.

 

צילום: עוז מועלם
אלי טביב (צילום: עוז מועלם)

 

עוד מחר (ג') מצפה לבית"ר דיון בבית הדין לעבודה בנושא הלכת השכר של שחקני המועדון בחודשים אפריל ומאי. השחקנים בגיבוי ההסתדרות פנו לבית הדין לאחר שבית"ר הודיעה על הפחתת שכר של חודש אחד לכל השחקנים עקב השבתת אימון.

 

לידור כהן אשר עשוי להצטרף לקבוצה ערך בדיקות רפואיות וגובה מחיר כרטיסו ייקבע על ידי הוועדה למעמד השחקן. אריאל הרוש ערך אף הוא בדיקות רפואיות אך לא ברור אם ימשיך במועדון.

 

צילום: ראובן כהן
לידור כהן. ערך בדיקות רפואיות (צילום: ראובן כהן)

 

מועמדים נוספים לבית"ר הם החלוץ האסטוני הנריק אויאמה, חלוץ הפועל באר שבע תומר סוויסה, הבלמים אנדריי פיליאבסקי, זאב חיימוביץ' ובן והבה והקשרים חנן ממן, בן רייכרט ומושיקו לוגסי. מועמד נוסף הוא הבלם הספרדי, ססאר ארסו ששיחק בסראגוסה.