ההכנות לקראת העונה החדשה של מכבי חיפה ממשיכות כשהיום (א') עברו השחקנים וביניהם גם שחקן הרכש, יוסי בניון בדיקות רפואיות לקראת פתיחת האימונים השבוע.
החלץ שמעון אבוחצירה המושבת מזה חצי שנה עקב בעיה בלב עבר בדיקה לאחריה נקבע כי יוכל לחזור לפעילות בהדרגה.
אבוחצירה יצטרף למצבת החלוצים של הקבוצה הכוללת את הרכש הקמרוני, מוהמדו אידריסו, וויאם עמאשה, אלון תורג'מן, שובל גוזלן, שחר הירש ושון וייסמן. המאמן אלכסנדר סטנוייביץ' צפוי לשחרר שניים מהחלוצים הללו.
בתוך כך המאמן צפוי להיפגש עם ראשי המועדון, הנשיא יעקב שחר והמנכ"ל איתמר צ'יזיק במטרה להשלים את בניית הסגל. לקבוצה עדיין חסרים בלם וקשר אחורי זרים.
באתר האוהדים Kick כבר ביקרתם?
הבקבוצה מרוצים מהענות הקהל לסיורים באצטדיון סמי עופר וההערכה היא כי למעלה מ-10,000 מנויים יימכרו לקראת העונה הקרובה.